Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (108)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Bakıp donecegkm
Golden_Age için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()İnşallah ama ilk hesabı sizde gordum ben hatta aşağı kırmıştı ozman yeotek de keza ve benim kuzende de vardı ama sizlerden duydum konuşurken sizler
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Uluun bir bana yaramadı
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Evet yapmadı ama ben hala topluyorum hocam. Hatta arkadaş lara ayıp olmasın alımlarımi tamamlayana kadar düşmesini istiyorum :). Temettü 6.5 TL olursa 50-60
Mart sonuna kadar diye tahminim
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()Hasan abi iyidir ya borsada en iyilerden biridir hatta kefilim diyebilecegim sayili insanlardandir kimse kagit konusmazken biz onla kagit konusurduk:) @H_s_Bursa
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Haaa tamam. Orta Uzun vade zaten. Ne olacak bilgin var mı?
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Abi gönderme ama temkinli ol onda bir şey olacak orta uzunda sorun yok
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Golden_Age ()Vertu Akfgy ve Manas hakkında ne düşünüyorsun hocam
Orta vade hedef ne olur bunlarda
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Yarın göndereyim
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Birilerine vesile olmuşuzdur inş. ikiside belli bir sistamatikde ilerliyordu. Tepe yapıp ufak düzeltmeler. Bir noktada yanıldım tekrar atlayamadık hızlı gitti)))
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Tamam hiç sıkıntı değil kardayım şutlarım
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Abi kontura dikkat et ok @Halilibo06 temkinli ol
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Bakalım birde Ereğli yapmadı atak onuda sen uyarmistin unutmadım bir iki ay bişey olmaz diye ama düşeni kırdı sanırım inşallah yani
Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Uluun.. sayfanin gozde hisselerinden usta senin sayfaya koydugun durus yeterli herkese faydan var allah senden de razi olsun... eyvallah sen de var olasin...
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Bereket versin hocam.
Onlarda yeşile döner inşallah :)
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Allah razı olsun hepsinden hepinizden var. olun . Bazen nasip olmuyor bir bakiyorsun baksa yerden o nasip geliyor İnanlı öyle uluun 5.2 den aldım çevreme aldırdım ben 8 de sattım bazıları 10 TL uctu sonra nasip nerdeyse buluyor . Var ol insallah
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Cok sukur ustam.. sayfada cok sevenin var bak ben dahil guzel adsmsin allah kalbine gore versin aman dikkat et kendine sayfaya cok lazimsin bilesin..
65lerde giremedim vertu yusunden o da gitmedi nasip ne yapalim bakalim uygun bir yerdem belki bir gun gkreriz senle beraber:))
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Gayet güzel un geri geldi ama sorun yok birde asuzu zararda bekliyorum dönmek üzere 2-4 saatlikte ala döndü günlükte dönerse tamamdır gerisi berekr versin süperdi
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@Hakedis2 yani hocam tebrik ederim ki daha gideri var bedelsiz vs olacak sanırım . Şükür iyiyim 2-3 gün dinlenme ve ilaç iyi geldi ama ciddi bir enfeksiyon var gezen
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Gesani 17lerden bilirim usta ama yeotek serserialbayin kagidiydi.. sonra o gidince abla ve abi birakmadi hasrus usta da destek oldu onceden belki vardir onda bilmiyorum.. nsil oldun biraz daha iyi misin?
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()İyiyim hocam teşekkürler.
Bildikte hocam bankaların öncülüğünde oldumu benim portföy endeksin çok gerisinde kalıyor :)
Sende durumlar nasıl hocam
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Sizin kağıtlar uçtu abi @Hakedis2 @deniz88 masalalh yeotek ve gesan sizden duymuştum
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Aynen abi sabır varsa sorun yok
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Şükür hocam iyiyim sen nasılsın yine endeksi bildin)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Tamam ablası yarin sıkı takipteyim.
:)
Bende yeni fark ediyorum ben de de ayni durum var , gecen snygo sattim iki gündür tavan :)
Que için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Asuzu da sattm işte bugün yarın bak ikisine:dd
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Yazmıştım ztn iyi takip ettt bildirmleri ac haahahaahah kozaa sattm bugun takiple yarn :dd
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Ah abla yaaa. Satacağını zaman bize şöyle biz alalım demiştik ama :)
Que için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Bende vardı bu günlerdirr 205 ten dönüyo sabrettm bak 1 haftadır satmadm ama yetti buguun sattm muhtemelen yarın tavan olur :ddd
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Hasan hocam geçmiş olsun. Simdi iyisindir inşallah