Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (90)
0BeğenmedimŞikayet
Musti5187 ()Ne hocası bu adam
Orucbeyli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihlll ()Hocam iyi günler buralardan gümüşe ekleme yapılır mı yoksa biraz bekleyelim mi düşme ihtimali var mi
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kurtt82 ()Bu direnç seviyelerinde al sat yapıp kar bırakma şansı olur mu hocam
0BeğenmedimŞikayet
veysi2121 ()Usta dolar dan gümüşe şuan geçilirmi sizce
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Seni takip edeceğim gümüşte bozma hedefin kaç
0BeğenmedimŞikayet
rem_33 ()Anlatim ve izah etme şeklinize hayranim çelik bey iyi aksamlar
3BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Trend değişimi böyle oluyor. Hatırlarsanız 3-4 ay öncesine kadar gümüş için olumlu bir haber gelir yükselir sonra bir bahaneyle geri düşerdi. Şimdi yükselmek için bahane arıyor. Fed Şahin konuşsa bile içindeki güvercin mesajları ön plana çıkarıp yükseliyor
Orucbeyli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Orucbeyli ()Hocam çok ilginç bir akşam yaşadık bu artık Fed in güvercin olduğu anlamına mı geliyor
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Dirence geliyor. Yani orayı ilk seferde geçmesi zor, biraz gerileyip tekrar denemesini bekleriz.
nımesay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()Gumus ons da 24 lerde yukselis bitiyor mu celik bey
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()usd çıkışında da yine bu duruma yakın bişi olmuştu ama erken çıktım köpükten faydalanamadim
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Grafiği gördüğümde ben aşağıdaki yorumu yapıp gümüş almıştım. @horozcu
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Umarım elimizden kaçırmayın :? - ? ) @Auto™ hocamızında eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Tam benim kurtuluş rakamı bakalım uzun zaman sonra olsada birazcık ta olsa kar verecek mi yoksa başamı saracak
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Acele etmeyin. Henüz sat sinyali yok
Dean için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Çelik hoca ben de senin gibi gümüş değil kaçtan çıkmayı düşünüyorsun
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()24 civarında direnç var. Ben ilk seferde geçemeyeceğini ve geri geleceğini düşünüyorum. Orayı geçince kutlu yükseliş başlayacak :)
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Bende tam işin orasindayim hocam kanal cizgisini 24,300 civarı test edip saldiktan sonramı yükselecek yoksa 25,500 civarından kırdığı direnci destek almayami gidecek sizce hangisi daha uygun teknige
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Çelik hoca kaçtan çıkmayı düşünüyorsun nereye kadar gider sonra büyük bir düşüş olur
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()@horozcu Ok işaretine dikkat
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hocam grafik cezbediyor resmen. Ben ikna oldum :)
Auto™ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Ben alım satıma karışmıyorum kusura bakmayın. Sayfada 3-5 arkadaşım var onlara basit fikir alış verişinde bulunuyorum. Hoca veya ustada değilim.
Gezginci45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gezginci45 ()Hocam ben 11.62 aldim ons bilmiyorum ne xaman dolar a parite yapilir cok uzuldum dustu diye tesekkurler simdiden
0BeğenmedimŞikayet
Tuncayxx ()Baş tacisin abi saol hakkınida helal et
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Tamam dostum , bundan sonrakilere eklerim.
Tuncayxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tuncayxx ()Abi selam grafik atınca bir de açıklama atabilirmisin Altın a takipteyim ama grafik bilgim yok
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()@celik2119 selam dostum hedef gelirse buna da bir kısa film çekelim mi ? :)
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Eyvallah size de kolay gelsin
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Sagolasin mirim kolay gelsin.
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()@BuNickTamYirmiDörtHarfli Merhaba benim düşüncem ekli grafikteki gibidir. YTD.