Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0479 09:01:01
EUR 36.2588 09:01:01
USD 34.5783 09:01:01
ALTIN ONS $2664.2050 09:01:01

Konu: Ons2

Alçalan kama formasyonu anlık olarak devam etmektedir. Günlük ve haftalık kapanış ile birlikte tekrardan farklı bir bakış açısıyla değerlendirmek istedim.

Alçalan kama formasyonu genelde fiyatın yukarı kırılım ile yükselişine işarettir. Fakat burada karşımıza çok güçlü direnç olan 1730 seviyesi çıkıyor. 1730 $ üzerinde haftalık veya günlük kapanışlar gelirse , formasyon başarılı demektir. Ve hedefi 1915 olur onsun. Lakin bir önceki paylaştığım grafikte de death crosstan bahsetmiştim. Onsun
acilen 1730-1800 üzerine atması gerekir. 1730 , alçalan kama formasyonu için gerekli , 1800 ise death crossun gerçekleşmemesi için gerekir. Önümüzdeki hafta da ons 1730 üzeri kapanış yapamazsa risk daha da artacaktır. Death crossa yaklaştığımız her adım , onsun düşmesine sebep olacaktır. Ben ara destek ve dirençlerini belirtmiyorum. Sadece güçlü seviyeleri baz alarak değerlendirme yapıyorum.

En önemli destekler : 1560-1300
En önemli dirençler : 1730-1800

Önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde olaylar daha da netleşecektir muhtemelen. Bir yandan death cross , diğer yandan alçalan kama... Bakalım hangisi galip gelecek. Herkese mutlu haftasonları dilerim. Saygılar hürmetler...

Yazmış olduğum her şey benim şahsi görüşümdür. Asla yatırım tavsiyesi içermemektedir. Yatırımlarınızı kendi hür iradeeniz ile yapınız.

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Okumanızı tavsiye ederim

1BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Eyvallah abim sağolasın

ZazaRamazan21 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ZazaRamazan21 ()

Emeğine kalemine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Allah razı olsun abim , elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz :) var olasın

Ağah_11 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ağah_11 ()

Çok teşekkür ederim herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun her soruya cvp veriyosun . Birde senin için egolu kasıntı derler :))Can abim yüregine sağlık

Talhaakgunn için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Merhabalar abim , elbette...

0BeğenmedimŞikayet

Ağah_11 ()

Merhaba abim dolar için çalışma yaparmasın merakla bekliyorum

2BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

altın gram ılerıye donuk yol harıtasıdır. umarım bu yol harıtasını dıkatle not alır ve bu verılere gore kendınıze yol verırsınız.

1032 den 1009.6 ya sarkan gram burda noktayı koyması gerekıyordu. tam yerınde durdu.
teknıgıe gore 1003 hatta Altın a tasıması mumkundu

hatta 989 sarkması bıle normal karsılanırdı.

sımdı beklentım burdan yukarı dogru hareketlenmesı.
sımdı vercegım verılere gore takıpe alın.

once 1012.5 uzerıne atması yukselmenın ılk ısaretı olacak.
1017 uzerınde kalıcılıgı guclenmesı olur.
1022 uzerıne attıgında rahatlıyor.
1024.6 uzerıne yerlestıgınde bu ıs bıttı dıyebılırız.
yanı yukselıslerın devamıdır.

umarım bu verılerı cok dıkatle takıpe alırsınız.
hata yapmadan yolunuza devam edersınız.
hepınıze ıyı hafta sonları bereketlı kazanclar dılerım.

https://yorum. altin.in/tum/gram- altin

0BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Teşekkürler abicim , aynı şekilde.. saygılar

Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Okudum abim okudum. Eline emeğine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Çok teşekkür ederim abicim , elimizden geldiğince bildiklerimizi aktarmaya çalışıyoruz. Bir kişiye bile faydamız dokunuyorsa ne mutlu bize..

Tekrar teşekkürler abicim güzel sözleriniz için

1BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

2 tane begenı verdım bu gercege cok yakın verılerı cıkardıgın ıcın.

1BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

sende benım attıgımı okudunmu bana cok yakın verıler aktarmıssın.
tebrıkler.

1BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

senınde elıne saglık ılk defa gercege cok yakın teknık verılerı aktaran senı gordum.

grafıgını sonradan ınceledım. grafıgı cızen atan ve verılerı gercege cok yakın aktaran yanı grafıgı ıyı okuyabılmen benı mutlu ettı.

cızdıgı grafıgı degerlendıremıyen ustalarla dolu burası.

basarılarının devamını temennı ederım.
umarım bundan sonrada gercek verılerını yakalar herkese faydalı olursun.
tebrıkler.

1BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Eyvallah abim çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için...

1BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Eline sağlık abim

1BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

ılk defa bu sıtede aklı basında grafık degerlendırmesı yapan kısı olarak sıze rastladım.
nerdeyse benım yazdıklarımla aynı degerlere cok yakın degerlendırme cıkarmıssın.
basarılarının devamını temennı ederım.

1BeğenmedimŞikayet

Borsafinans ()

altın rasyo ılerıye donuk yol harıtasıdır. ons ne olacak ne yapalım dıyen herkes bu verılerı not etsın.

arkadaslar sızler ıcın cok sıkı Altın rasyo calısması yaptım.
umarım ıcınızde bırcok kısı bu cıkardıgım verılerı takıp ederek kendılerıne yon verırler.
sımdı sıze teknıkten cıkardıgım ve guclu bır sekılde olmasını bekledıgım verılerı verecegım.

martın 22 sınde 2070 tepe yapan ons
eylul 22 sınde 1615 dıp yapmıs. ıste bu nokta onsun hayatı noktası. eger bunun altına atabılseydı sarkmaların devamı olacaktı.

o zaman su degerlendırmeyıde yapayım 1615 uzerınde herhangı bır yerde kalıcılıgı ons ıcın tehlıke olmadıgını kabul ederız.

sımdı onsun rahatlaması ıcın. ılk olarak 1702 uzerıne yerlesmesını beklıyorum.
daha sonra 1714 uzerıne yerlestıgınde cok rahatlar. burda bıle ıs bıttı ons yukselıslere devam dıyebılırız.

asıl rakkam 1729 dur. bunun uzerıne yerlestıgınde ons arkasından kossanız yakalıyamazsınız.

bu verılerı not eden herkes hata yapmadan yoluna devam eder. yuzde yuze yakın gercek verılerdır.

Yorum sahibi: Borsafinans(10 dakika önce)

https://altin.in/bildirim

0BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Okumayanların okumasını tavsiye ederim...

0BeğenmedimŞikayet

Talhaakgunn ()

Eyvallah abim sağolasın

0BeğenmedimŞikayet

Ağah_11 ()

Emeğine sağlık abim.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum