Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (178)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Nakit kalmadi zsten dogru duzgun usta haklsiin da.. kfein 21.02 uzrine bi atsin gor bak:)
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Ayıp ettin ama bak kaç defa dir sana diyorum nakiysiz kalmaz bi borsacı
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Kirdi ve sahane oldu.. alanlara bereektli olsun...
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ():)yahu nakit yok servisteyim zaten kaldik.. kfein ve daghl var ne yapayim..
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Bidaha sana hisse de sormam söylemem oldu mum.
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Alamadim ki :(
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Hade Insallah devami gelecek..
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Insallah 24 6 dan var bakalim ne olacak
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Eyvallah usta bakalim basaricak insallah.. mayen devam degil mi? ytd..
1BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Günaydın sabir senin işin bunu biliyorum
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Sabri ful alsam hisseleri parcali alsam olur mu:)?
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Eyvallah kardeşim
Hasrüs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Evet dagi abi
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Bakici senin benim verdigim ilgiyi verebilse keske parayla hersey alinmaz:)
Que için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Donu yohhh ama:)))
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()@Hasrüs kardeşim dagi dimi
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Sabir ve prcali al umarım düze cikar
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Şimdi okkalı oldu sağol kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Yazdim abi sana acilisa bak islem hacmi en yuksek olana gore sira yap, sonra yuzde 2 ila 4 arasi acan varsa en öne al bir siralama yap benim aksam. verdigime gore de siralamayi olustur sonra 3 kagit mi cikti böl parani bu kadar.
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()25k hepsine mi böleyim
1BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Hepsi abi olmazsa olmaz. ozellik bu ilk tavan olacak hacimli kirarrsa tadindan yenmez duseni kirarsa mukemmel bir de cok uzun sure dusus ya da yapip ilk tavanladiysa super otesi
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Artanlar bölümünde tavanı gören dalıyor diyorsun yani :))
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Verdiğin listede hangileri ilk tavan oldu
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Ilk defa tavan olmus kagitlarda acayip tutuyor bu alsat yerinde duramiyor bu kagitlar ama asagi ama yukari volatilitesi cok iyi oluyor
Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Cok zor benim kar etmem de deneyelim bakalim.. :)
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Ne 10 a kadar uyumasi haftanin 7 gunu 10 a kadar uyudugumu hatirlamiyorum cocuklar bende sabah kahvaltisi şu bu okula birakmasi borsa açıldığında benim gun bitmiş oluuyor nerdeyse:)
Que için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eragon_ ()Sabahları işim olmadığında yapıyorum bazen.
Hatta bist hayatımda ilk aldığım kağıt yanılmıyorsam AGESA idi. Önceki ginden para aktarımı falan halletmiştim. Sabah 10.00 olsun diye bekledim heyecanla. 10.002 de aldım, sonra çay aldım kendime 15 dk sonra bir baktım % 3,5 kar var sattım hemen.
Ben de tesadüfen öğrendim yani. Zamanı olan deneyebilir. ALKIM de de güzel işliyor