Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
0BeğenmedimŞikayet
Samsunlu55_61 ()Amin Allah hepimize herşeyi hayırlı kılsın
__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
monti58 ()puanlamam kapalı nerde disk like var bende halen yalan konusuyırsun.. kardes benden uzak dur yalana tahammülüm yok
0BeğenmedimŞikayet
monti58 ()bak yemin içim vebal veriyorusn günaha giriyorusun gir bak nerde like var bende? 1 tane var. yalana dolana alllahı karıştırma lütfen
0BeğenmedimŞikayet
monti58 ()açtım dedim sende verdim dedin 255 den 256 ya çıkmısş.. bırak bu işleri yaşını başını almıssın yakışmaz sna
0BeğenmedimŞikayet
monti58 ()kardeş sana bende yemin ederim 255 likem vardı 256 olmus.. dündü aynı rakamlar yalan konusmaz ama sen konusuyorsun. benim like a falan ihitiyacım yok zaten puanlamam kapalı yıldızımda var oda kapalı açayım gör böle bir talebim ihtiyacım yok ama sen yaşına başına bakmadan yalan konusuyrsun
0BeğenmedimŞikayet
monti58 ()kardeş 2 gündür yalan atıyon ayıp ediyorusn yakışmıyor sana.. bana like verme birdaha selam da verme 50 yaşında adamısn yalan konusyon
0BeğenmedimŞikayet
monti58 ()1 tane vermissinnn. dünde 3 dedin 1 tane idi. bak yalan dolana başladın yine
1BeğenmedimŞikayet
monti58 ()emanetler bırakıldı. iadeyi ziyaret beklerim
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin11 ()Hocam powel başladımı
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()bu petrol turevlerinde.
bi guncelleme var mi
ustat
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Birazdan gorucez ama abd borsalri icinden gectiler gene
Ahmetselin007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bakalım yakalaya bilirsek artık:))
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetselin007 ()Powel toparlarmi onslari
1BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Yine de sinyal takibi işaret fişeği bekliyoruz unutma bizleri ; ))
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Sana İyi akşamlar toprağım
1BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Iyi aksamlar abi
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()33 den dönerse de öyle olur muhtemelen... ytd
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()1655 üstüne atabilirse tepkiye devam edebilir yoksa ilk gideceği yer 1625 gibi duruyor. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Geçen hafta düşüş arkasından baktırmıştı sanki abi ama bu hafta nolur bilmiyorum