Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzel pazarlar dostlar. Alt yorum hatırlatma. Bu dediğimiz şekilde oldu ve 5. dalga da 20.45 civarı hedefliyoruz bozulma yoktur gördüğüm kadarıyla bakalım hayırlısı. ytd
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Öyle gibi görüntü var sabr ama bayrak çalışmadan önce benim beklentim yine de bu çizdiğim gibi. Tabiki ytd
sabır için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Sanki bayrak ben dalgalanmak istiyorum diyor boss
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ablam çok teşekkür ederim. Deniyoruz bakalım yoksa biliyorsun bayrak flama görüntüsü bile var ama. ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()3 like hakkım dolmuş sana. Ellerine sağlık
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()4. dalga komplekse girdi bro, yani öncesinde 19.15-18.65 yapma ihtimali bile olabilr. ytd
gumusunfendii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()ederi kadar duserse duserr
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()takipteyiz. broo
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Önce 5 bitsin de bro biterse 20.40-50 civarında
Sonra abc düzeltme olması beklenebilir olursa da iyi olur ama aslında tabi kesinlik yok ve süreç ne kadar olur bilemiyorum. Çalışma doğru ilerler mi izleyeceğim ben de.
gumusunfendii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()atmiss
cani sag olasica
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()b den c ye mi gidiyozz
broo