Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Maaltin sucu gözü yerlerde olması.
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Bende de var zarar..
Que için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Hepsi zararda yaaa bikac tanesi yükselse de nakite ciksakk sinirm bozuldu
Deryagol için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Maalt grafiği görebilirmiyim size zahmet
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()uluseyi az önce paylaştım akenerji devam ensari cıkış yapmak üzere
qua_vadis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşenn1221 ()Teşekkürler ederim hocam çok güzel ARGE yatırım ları var biraz bekleyelim nasip neyseo
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Maaltın suçu ne)
Deryagol için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
qua_vadis ()Hocam az bir miktar ben de alim yapmistim sayenizde kazandim sizin kazanciniz da bereketli olsun. simdi ulusede nasil bi yol izlememiz gerekir ve ensari tutuyorum yalniz akenerji demistnz alamamistm ama bravo helal olsun bu kadar nokta atisi olmaz ertesi gun bi basladi yukselise arka arkaya hem de bikac gun icinde buyuk tebrik ederim
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()72,37 direnç yerini destek yaparmı bakalım.
imparator19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yükseliş kanalımızda ilerlemeye devam ediyor 19.29 geçerse kanal tavanına gidecek geçemezse geri çekilir
Ruşenn1221 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
imparator19 ()ablaaa gesan için en uygun alım yeri neresi sence destek kaç bunda
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Bu maalt ne yapıyor uufff
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()risk sevmez usta :) erbos için ne dersin? grafik analiz ne der ? :) alım yapayım
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()aleykümselam cümlemizden razı olsun inş.
melay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşenn1221 ()Sn hocan bereketli olsun Yataş taşımaya devam ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Hocam uluse 240 ları görmüş yakın zamandı. Yüksrliş trendi başladı denebilirmi
1BeğenmedimŞikayet
melay ()selamüaleyküm hocam.
adınızı bağışlasanız. emeğinize sağıl hepimize yetişiyorsunuz.
sanırım orcay bölündü iyi mi oldu? . mlyt 25.45
Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sağol hocam fiyatların dibi inerken end. dipleri yükseliyordu ikili dip yapması cabası oldu
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Bereketli olsun. Helal olsun sana, ben o riske girmeyi göze alamazdım.
0BeğenmedimŞikayet
Faatih ()Tamam hocam tşk.
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()uluse'de tavanı yakaladık :)
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Hocam size verdiğim rakamları takip ediniz. Size aldıran arkadaş aktif galiba ona sorarsanız daha iyi yardımcı olur. Başkasının aldırdığı hisselere çok yorum yapmak istemiyorum.
Faatih için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faatih ()Burdan ortalama düşürulurmu acaba bu çizgi islerinden pek anlamıyorum hisse düşüşünu tamamlamısmi yoksa düzeltmeye devam edermi birde spor hissesi sonuçta fenere mağlup olursa işimiz zor sanırım:)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hayırlı sabahlar hocam bist ne durumda şuan, daha beklemelimiyiz alım için
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @Faatih grafiğin yorumu düşmüyor profile ekliyorum.