Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0495 21:14:15
EUR 36.3115 21:14:15
USD 34.5770 21:14:15
ALTIN ONS $2623.7950 21:14:15

Grafiği gönderen: Varabey

senaryo ytd

Yorumlar (74)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

CanŞenliği ()

Mrb kardeşim. gbp 1.0977 üzeri alım iptal derken düşeceğinimi söylüyorsunuz?

Varabey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Gbr 1.0977 üzerinde alım poz iptal jpyusd 147.91 target usd euro 0.9784 üzerinde alım poz iptal ytd

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Gbr 1.0772 üzerinde çoklu kapanış orta vade yükseliş olur ytd

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

72 saattir AB ve ing usd yi abd ye geri satıyor ve kendi fonlarını alıyorlar muhtemelen fed sterlin euro ve AB london fonlarını satacak ve beklenen hayal senaryolar ytd

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Senaryo gereği gbr 1.02xxx euro 0.93xxx gider panik açıklamalar durumu kurtarmaz ytd

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Hocam ben altını fiziki alacağım için henüz alım yapmadım

sanatsanat için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

merhaba ravza hanım :) ne yapabildiniz cevabınız gec gördüm işten dolayı , dün geçmek mantıklıymış

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

0.97 yapar ytd

gumusunfendii için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

altın ii gümüş ii ytd

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Muhtemel olarak

Orucbeyli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Orucbeyli ()

Bu seneryoda sanayii metalleri güneye dönüş yaparmi

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Ve petrol. ve gaz arzının yetersizliği chemical sektörün AB deki ve japonyadki bir çok işletmesinin kapanmasıyla sonuçlanır ytd

1BeğenmedimŞikayet

Net_X ()

varabey bu olursa metaller düşüş yönünde olur değilmi. hemde baya bir aşağı yönde?

1BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Resesyon kabulünün ilk programı varlık satısıdır olası senaryoda ekonominin mallar borçlar ve nakit para kuralına göre 1/3 hedeftir sonunda borclar nakit para karşılığında temerrüte düşer ytt

0BeğenmedimŞikayet

Orucbeyli ()

Bizde Şangay a gideriz kardeşim dünya büyük bir yer :)

0BeğenmedimŞikayet

Gs_m_gs ()

Gümüş düşecek mi yani

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Abd ve powell resesyon onayını kabul edecek şimdi önemli olan hangi bütçe programlarını kabul edecekleri ytd

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

altın biraz düşseydi yan tarafta şuan kuyumcu var alırdım hocam:)

es_bombastic_es için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Hayırlısı olsun diyelim hocam:)

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Benim takip etmeye fırsatım olmuyor hocam bir hedefim var gelirse alırım fiziki Altın . gelmese de toparlanma görürsem alabilirim

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Hocam bende Altın alımı için bekliyorum Fedi beklemek daha mantıklı gibi geliyor alım için yinede karar size ait hocam

sanatsanat için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Teşekkür ederiz hocam bilgilendirme için:)

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

merhab sizce burdan Altın gram alış mantıklımı veya euro dolar , platin belli bir doygunluğa geldi altın düşük o açıdan sormuştum orta vadede platin belli bir doygulukta altınla kıyaslarsak onsta düşük ne dersiniz ? düsüşkken girmek mantıklı gibi

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Son 19.83 ve 1686 satış poz ytd

0BeğenmedimŞikayet

asenagümüş ()

Teşekkürler hocam bekleyip görelim

1BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Sn Ravza 19.20 aşağısında parçalı topladım bir kısmını sattım Altın ons 1686 olduğunda kalanida satarım target üzerinde 1689 üzerinde sabitlenmeden bir daha almam ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum