Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Eksik olma Cansın. Biliyorum
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Kendi adıma 948 test ederse alırım:) ytd
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Gram, ons ikisi bir arada bakmıştım:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Her zaman abla müsait oldukça bildiğim ne varsa anlatırım:))
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hangi gözün:)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Senden de bir ders alacağım olsun ilave:))
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()En az 3 indikatörlü(hangi indikatörler olduğunu sana söylemiştim) teyit ve iyi grafik okumak gerekiyor! (hangi zaman dilimine göre, hangi trend) bütün mesele bu sanki...
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hey maşaallah.. bende Gram altın da kahve icecem diye bekliyorum haftalardir. Biraz daha detaylı bakayım dedim gözlerim faltaşı oluyor her baktığımda:(
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Abla bu ara çakralar (3. göz) açık:))
Şaka tabi...
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Tırla takoz lazım:(
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Diline her doladiğin geliyor bu ara zaten. Korkuyorum senden de gözümden de:) yorum yapmaya korkar oldum..
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Al sana takoz yeterli mi:))
@Yaseminnisa
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sorduğumda almıştım cevabımı:) kaldi ki bende gördüm. Bakalım bu hafta belli olur. Zor bir vaka içindeyiz:(
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Abla ama 15xx leri de hemen bekleme! derim 1617 altını biraz gösterirler şimdilik gerisi asıl tepkiden sonra olur! tepki nereye kadar olur dersen 1764 ilk gözüme çarpan yer ama öncesinde 1617'ler gelecek gibi... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Dedin demez olaydın:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Abla destek haftalıkta kırıldı bir de aylıkta kırılırsa ne sen sor ne ben söyleyeyim:((
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Abla ben sana ne demiştim hatırla en olumsuz Altın ons duruyor dediydim öte tarafta... ytd
2BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Koy bir takoz:)) @USTAMM nerede? Tam toplaşma zamanı..
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Aşağıda daha çok yer var diyor elinize emeğinize sağlık hocam:)