Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (142)
1BeğenmedimŞikayet
kyumcu_ozturk ()Kardeşim ABD verisi yüksek geldi buda onslar için kötü oldu sonuçta kata bildi öyle olsa böyle olurdu ile bu işler olmaz ben sonuca bakarım
BENZONAT için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Martí seni vururlar kanadını kırarlar suyunada pilav yaparlar. yeter da millete sarıp durma
Beyaz_martı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()@Beyaz_martı uğraşmaya değmez öylemi seninde safın meydana çıktı iyiki engellemiş im seni sen hangi insanın yararına birşey yaptınki bu zamana kadar
kata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BENZONAT ()espriye ve izahata birer beğeni... teşekkürler...
1BeğenmedimŞikayet
kata ()Halamın da bıyığı olsa felan filan diye devam edebiliriz bu bakış açısıyla
BENZONAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BENZONAT ()meseleyi bilimsel bir kimliğe büründürmek istiyorum yanlış anlama.. ABD verisi olumlu çıksa senin formasyonunun bir önemi kalmayacaktı
0BeğenmedimŞikayet
Ayhan1903 ()Bende sorsam ayni soruyu =) bende o rakamlara yakin aldim cunku
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Böyle düsünmenede ben çok üzüldüm hocam ben aldığım ı hep parite yle dolar a geçtim şimdide tekrar gram a geçiyorum böyle düşünmenize sebep olduğum için özür dilerim:(((
2BeğenmedimŞikayet
kata ()Kötü anlamda birşey söylemedim araya girmeyin lütfen o biliyor demek istediğimi iyiliği için söylüyorum ben
Başka bir amacım yok
Beyaz_martı için cevaplandı (yorumu göster)
-3BeğenmedimŞikayet
Beyaz_martı ()Uğraşmaya değmez kendi haline birak
0BeğenmedimŞikayet
kata ()Sizde güven sorunu var hocam ben hissediyorum bunu 995 den aldığınız altını ne yapmanız gerektiğini açık açık anlattım ama sürekli grafik sorguluyorsunuz :(
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayyüzlüm ()Hocam bir parça daha aldım 2. parça gram 1010 dan aldım ilkide 1006 dandı bu sefer 1000 altı gelir mi sizce 2 parçalık tl var zigzagdan sonra düşüş var mı ona göre kalan alımları nasıl yapayım teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
tancu_golcu ()4.5 dolar hamdolsun altinin sat dolara gec kapmpany
2BeğenmedimŞikayet
ayezka ()Hiç anlamıyorum ons 1560 düşecekmi diyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Tuncayxx ()Bende çok teşekkür ederim efendim sayenizde bir şeyler kazandık elinize emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Gaza gelmedik hocam Allah razı olsun sayende 3/5 dolar ve gram artırdık dolardan gram a yeniden başladım saygılar sevgiler VAROLASIN
7BeğenmedimŞikayet
kata ()Çok rahat çok profesyonel uçtu kaçtı yok hareket belli
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()bırsey ıstemıyorum sagol
1BeğenmedimŞikayet
kata ()Sen ne olsun istiyorsun dostum açık konuş
$LOST$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()hocam soyle bırsey daha hesapladım senın 3 numaranı 1690 olarak D noktası olarak alırsam. HEDEF 1754 CIKIYOR BU ELIYOT NERE PATLAR :)
1BeğenmedimŞikayet
kata ()Hayır o zaman sayım iptal olur
$LOST$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()belkı 5. noya gıtmeyıpde 1770 yapar mı hocam