Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0478 10:02:47
EUR 36.2734 10:02:47
USD 34.5932 10:02:47
ALTIN ONS $2667.6900 10:02:47

Konu: platin aylık genel görünüm(07.09.2022)

HAYIRLI GÜNLER DİLERİM

Yorumlar (84)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Rümeysa_ ()

Tşk ederim bekleyeceğiz artık, bakalım kısmet hocam.

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

AsyAda ()

Sağolasın ravza hn platin almadım henüz, Altın aldım gümüş duruyor biraz dolar var bakalım nasipte ne var hayırlı günler dilerim

2BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

@Rümeysa_ @AsyAda hocam 858 üzerinde tutunamazsa 732 rakamına kadar düşme potansiyeli var ancak 800 altına düşerse orda pek kalmıyor

0BeğenmedimŞikayet

AsyAda ()

Ravza hocam ne diyorsunuz 859 gördü az önce bı alt desteğe ugrarmi ki

0BeğenmedimŞikayet

Rümeysa_ ()

Bundan sonraki tahmininizi alabilir miyiz hocam?

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

@Periyot hocam size dün sormuştum değil mi:)

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Hayırlı sabahlar teşekkür ederim hocam:)

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

885-898 bandı üstü olumlu altı olumsuz ytd

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Platinde 912 Altın dayız 858'e kadar gidebilir miyiz hocam ara destek var mı!

1BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

fedde uyguladıgımız taktigimi uyguluyoruz derken hani siz dediniz ya ben fed kararı ve povıl konuşmasını yptıktan sonra alım yapacam yada yapmayacam. işte bu lafınıza istinaden bundan önceki mesajı gönderdim. yoksa en son kararı alım yaparken tabiki ben veririm. iyi geceler. tşkr.

Gırdali için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gırdali ()

Sayın yeni_acemi, herkes kendi taktiğini uygular ve kendi kararını verir. Biz sitede sadece bilgi ve fikir paylaşımı yapıyoruz. Benim kararım Fed'in atacağı adımı görmeden değerli maden almamaktan yanaydı. Bunun doğru olduğuna siz de kendi adınıza kanaat getiriyorsanız, stratejinizi ona göre kurarsınız. Sitede en samimi olduğum kişilerle bile ortak hareket etmiyoruz. Beklentiler, vadeler, miktar, portföy vb özellikleri farklı olan insanlar aynı şekilde de hareket etmeli zaten. Ayrıca burası sanal bir ortam, insanlara güvenerek de hareket etmemelisiniz. Yanlış bir algılamaya sebebiyet vermek istemediğim için, açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Size bol kazançlar dilerim

yeni_acemi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

fee uyugladımız taktigi mi uyguluyoruz :) yani kararlar açıklansın söylemler söylensin sonra bakarız :) tamam bende beklicem bakalım ne olcak :)

0BeğenmedimŞikayet

Gırdali ()

İngiltere Merkez Bankasının faiz oranı ve gelecekle ilgili söylemlerine göre değişir muhtemelen.

0BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

merhaba. perşembe ing faiz artıracak 75 olabilir. sizce sterlin 21 45 falan olurmu? sanki 2 günde olur gibi faizden sonra? olursa almak lazım? siz bi parça 4 gün önce falan almıştınız herhalde

0BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

halksınız tşkler 1 gün kalmış zaten. sizin de geçen dediginz gibi o günü bekleyelim :)

1BeğenmedimŞikayet

Gırdali ()

FED in kararını görmeden konuşacağımız herşey lüzumsuz gibi gözüküyor

0BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

acaba 22 eylül akşam 9 da fed kararı açıklayınca 15 lira falan düşerde 23 eylül sabahı satın alsak mantıklı mı? ama 22 eylül aynı gün öglen 2 de türkiye merkez bankası faiz indirirse ne olcak dolar artacak platin artacak. akşama 9 fede kadar platin 560 olursa fed açıklamasından sonra yine 549 lara düşerse ne olcak yine 549 dan mı almak zorunda kalacaz :)

0BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

girddali ne yapacaz bu teneke sürekli yükseliyor dün öglen 10 da 526 liraydı şimdi 549!

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

devamlı al sat doğru değil , en azından 30 gün lük periyotlar da olmalı yatırım tavsiyesi olmadan , sabırlı dolar veya euro ile alım satım yapıp , şu anki piyasada ; bugüne kadarki durum son 6 aydır metallerde platin ve gümüşte yüzde 10 12 arası al sat karı verdi ... Yine eylülün 3 ü gibi pltin ve gümüş 480 gümüş 10,2 civarı oldu ... yüde 10 u gördü . gram olarak 510 un üstü ve ons olarak 940 ın üstünde fed den sonra kalıcı olursa yükselişin devam ediceğini söylüyorlar ... Bundan sonrası fed den sonraki durumuna bağlı sanırım ... vsvs .. Yüzde onu görünce dövize geçmek en azından yarısını vs ... vsvvs diye gider sonu yok bu işlerin... ytd olmadan

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Hayırlı sabahlar hocam platin üzmez yukarıya doğru gitmek ister der:)

0BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

bugğn platin 16 lira arttı ve saat 00 23 düşmedi. al beni diyor :))

0BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

avrupanın faiz artışı tr içinde metalleri artırıyor. abd nin faizi tr de dolar ı oda yine gümüş ve platini artırıyor. STERLİN bile alınabilir 22 sinde ing iltere 50 yada 75 artacak. benim farkına vardıgım tahmin ettigim bişi var. avrupanın faizinin etkisi amerikadan daha degerli ve etkili türkiye için. aslında strlin 21 olmadan almak lazım 50 bile artırsa (75 knouşuluyor) strlin 2 günde 21 60 olabilir. 1 strlerine 50 kuruş verse oh :) sat hemen gümüş yada platin al. çünkü sterlin hemen 21 60 olacak gibi.

0BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

periyot ons 953 olursa düzeltme gelebilir diyor valla ben alacam 953 te 558 tl y e tekabül ediyor yada 963 te düxxeltme olursa 563 e tekabül eidyor. 5 tl amask olursa diyelim 545 ten alsak 550 yapar. hadi 558 de düzeltme gelmeye başaldı yada 563 te satarım zaten al sata alıştım üştügü yerden alırım :) ama periyotuda dinliyorum dedigi düzeltmeleri pür dikkat bekleyeceğim

0BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

ama kesin bu hafta alacam çünkü temmuzun aynısı yaşanacak bence

1BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

gerçekten geçen hafta dedigim gibi temmuzda olanın aynısı oluyor gibi. fede 4 gün kala bankalar metallerin artacagını bilir ayrıca metallerin artacagını bilen müşterilerinin olduguna bilir ve makasları 2 katına çıkarır çünkü bu müşteriler platin alacaktır. fed kararını açıklar metaller çok az iner. sonra yoluna devam eder. bankalar kısa extra karını almış olur. :) bunu tahmin etmiştim. ve geçen hafta hem 2 katı makasa yakalanmamak hemde platini güzel fiyatta yakalamak için platini bu düşünceyle satın aldım fakat nedense hafiften platin düşünce heyecanlanıp sattım. ve bunu 2 kere yaptım. 505 den aldım sattım. 528 den aldım sattım. planı mı bozdum :)

1BeğenmedimŞikayet

Gırdali ()

Grafikte 505 liradan beri yükseliş devam etmesine rağmen FED yüzünden şuana kadar sabrettim. İki gün daha beklerim. Ancak içinizden almak geçiyorsa ben engel olmayayım. Göstergeler alım için olumlu. 3 parçalı alım yapacaksanız, bir parça alıp beklemek de mantikli olabilir. Sayın Periyot'un düşüncesi uzun vade üzerine. Uzun vadeli bir yükseliş trendi bekleyenin düşüncesi olumlu olur. Sadece haftalık grafikte bir göstergenin (RSİ) olumlu sinyal vermesini beklediğine dair bir ifade kullandığını hatırlıyorum

1BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

cevap için tşkler. demekki tedbirli davranmak lazım yarın alıpta 953 ten inerse iyi olmaz. demekki 558 yada 564 e çıksa bile düzeltme yapıp inebilir. hyırla akşamlar sagol

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Ben rakamların durumuna göre takip ediyorum... alım satıma karışamam, ama buradan devam etse bile, ki öyle görünüyor 953-963 bandından düzeltme yapması muhtemelen görünüyor! ytd hayırlı geceler

1BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

merhaba periyot fedi bekleyelimmi yoksa yarın hemen platin alalımmı. ben zaten alacagımda zamanını kestirmek zor. fazla zıplamadan almak gerek. bence artacak. zaten sabahtan beri çaktırmadan gidiyor yukarı

0BeğenmedimŞikayet

yeni_acemi ()

girdali merhaba fedi bekleyelimmi yoksa yarın hemen platin alalımmı :) peryot bey acaba ne düşünüyor

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum