Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 00:38:36
EUR 35.9598 00:38:36
USD 34.5492 00:38:36
ALTIN ONS $2717.4500 00:38:36

Konu: Btc Cypher vs Shark

Cypher (tamamlanmış):

Merhaba dostlar. Geçen Yıl çizdiğim D noktası hedefine ulaşan uzun vade Cypher formasyonunun fm sonu hedefleri yeşil ve kırmızı fiyat çubuklarıdır. Yani 28 kırılması akabinde özellikle yeşil fiyat çubukları ana kırmızı ana hedefleridir. Bu hedeflerin hepsini alması kesin değildir. herhangi birinden tekrar geriye dönebilir de. Bu bağlamda 16-20 aralığı mal toplama alanıdır, ne kadar süreceği bilinmez. Açıkçası beklediğim budur.

Ancak burada bir diğer teknik senaryo ise altta hazırladığım Shark formasyonudur. Üstteki cypher eğer hedeflerine gidemeden dönüş yapar ise Shark'ı aktif edebilir.
Shark formun D noktası min seviyesi 11 bin ila 3800, max seviyesi ise normal şartlarda rasyonel bir seviye olmayan -4000-4500 civarıdır ki bu seviyeyi ondalık bazda okursak 0.040-45 gibi ütopik bir rakam verebilir. Bu da aslında Luna da olan bir facianın btc için de tetikte olabileceği tezini teknik olarak ortaya koyabilen bir felaket senaryosudur. Bunu hiç birimiz beklemeyiz ve zaten pek makul gelmemektedir. Shark'ın bozulması sadece 90 bin usd üzerinde mümkündür 90 bin kırılmadığı sürece uzun vadede hep aktif durumda olacaktır.

Btc de son kale destekleri 16 ve 12 binlerde bulunan 100 aylık üstel ve basit hareketli ortalamalardır. Bunlar alta kolay kolay kırılması beklenmeyen önemli teknik desteklerdir.
Çalışmalarım yatırım tavsiyesi içermeyen tekniğe dayalı kurgusal senaryolar ve hayal ürünleridir.

Shark:

yakın detayı:

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yani en uçuk ihtimali karıştırmadan baksak da analiz yorumumda belirttiğim üzere 16-12-3800 civarı yine de potansiyelde.
Evet yatay destekler var diğer taraftan h. o destekleri de önemli belirttiğim üzere bakalım usta daha aşağı gelirse oradan toplarız olmadı yükselirse bakarız biraz karışık bir yıl oldu :)
Brent de beklentim 84 sonra 74 dolar dı hala bekliyorum bakalım ama brent de de olmaz denilmez sonuçta bir gün belki fosil yakıtların devri bitecek :))
Altın ons mesela onda da çılgınca bi 650-750 dolar hedefli cypher çalışmam var ama yavaş bir emtia olduğundan 10 yıl gibi bir vadesi var yani tabi bunlar insanlara garip gelebilir :))

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Hocam dikkatlice inceledim. Olası dip dönüş yerleri makul görünüyor. 17600 den dönmesinin bir sebebi eski tepeler olmasıydı. Eski diplerde yani alıcı bulduğu bölgelerde değerlendirilebilir. Ayrıca 0.45 gibi rakamlarda spot tarafında olmasada vadelide görülebilir. Olmaz diye bir şey yok BRENT üzerinde 0.01 i gördüm ben :)

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Selam @Luciferr01 hocam
Şimdi en son btc için yaptığım biraz uçuk kaçık teorik ihtimal bu.
Yalnız bu çalışır mı çalışmaz mı bilemem ama biliyorsun önceki Cypher tam çalıştı.
Bu Shark ihtimali biraz ikincil bir ihtimal cypher'a göre. En azından cypher 28-50 arası hedeflerini alıp da dönerse mümkün olabilr.
Sanırım biraz da FED'in para politikalarına bağlı sıkılaşma ve faiz arttırımı ile sert söylemler gelmeye devam ederse beklenmez diyemem.
Ancak yumuşatırlarsa çalışma ihtimali düşer Shark'ın.
(Yatırım tavsiyesi içermeyen analiz yorumlarımdır)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bilmiyorum ama bana göre fazla büyük risk almadan en iyi band içindeyiz şu an yani 16-20 bin bandı ve 17 ler bu bandın en alt en iyi rakamı denebilecek seviyelerdir, bir kere gelmiştir, tekrar gelir mi bilinmez bu aylar içinde.
Lakin ters bir durumda 17 alta kırılırsa 16 ve 12 belki 11 en iyi mal toplama bandı olur orada da en iyi rakamı bulmak ayrı bir çalışma ister fakat kabaca 11 denir banda göre. Ancak vakti geldiğinde olur da gerçekleşir ise tabi yani alta kırılırsa bakmak daha yerinde olur. ytd

HeXagon© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HeXagon© ()

Üstat ben direk btc almak istiyorum, sence ideal rakam nedir? Emir vermek istiyorum

Teşekkürler
İyi geceler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum