Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Asanli ()Tamam hocam sağolasın
Hassasyatirimci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hassasyatirimci ()Parçalı al full girme
Asanli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hassasyatirimci ()Hangi banka o öyle ki 999 dan veriyor fiba
Asanli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asanli ()Hocamm 1013 ten veriyor banka şuan gramı parçalı alım için uygun mı , yoksa az daha beklenmeli mi düşüş devam eder mi
0BeğenmedimŞikayet
Hassasyatirimci ()Eski müşteri ile alakalı olablir belki
Fırat_2020 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fırat_2020 ()Abi benimde aynı 1000 lira özel kur mu oluyor ben hiç aramadım sormadim çok bir paramda yok ama makaslar seninki ile aynı bende şaşırıyorum normalde bankalar fazla satıyor ama FIBA 2 lira aşağısına satıyor
0BeğenmedimŞikayet
Sarrafx ()Ya bende bankaya dedim mevduatlarımı size getireyim özel kur varsa diye bizde yok dediler ama sizin çok iyi maşallah bende 12 TL civarında
0BeğenmedimŞikayet
Hassasyatirimci ()Valla eski müşteri olmamdan galiba veya bakiye tam bilmiyorum
Sarrafx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sarrafx ()Özel kuru nasıl aldınız banka bana böyle uygulama yok demişti
0BeğenmedimŞikayet
starline ()Arkadaş özel kurdan faydalanıyor :)
Aslankral42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aslankral42 ()Merhaba hocam FIBA bank bende 1003.83 gözüküyor neden acaba?