Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0492 13:52:35
EUR 36.3211 13:52:35
USD 34.5944 13:52:35
ALTIN ONS $2674.5050 13:52:35

Konu: Tenekeden renkli çizimler.

Bakalım hangi ucgeni tercih edecek :) ytd

Yorumlar (665)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 14 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

yete ()

burdan almamızlazım para bulup can cagazım kar yazması lazımmm can cagazım

HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Valla ben elimde nakitim var onla alıyoruz ama sizi bilmem. Yani taksitli nakit avans alıp onunla gümüş alacam diyorsunuz bankadan. Ben bu avans işlerini bilmiyorum bunun nekadar faizi var aldığın gümüş kurtarırmı bunu onu bu işlerle uğraşan birisine sorsanız daha iyi olur kardeşim. Ben sadece grafik bakar olası alım satım yerlerini yazarım bildiğim bir konu olsa yine yazardım ama ne desem yalan olur şimdi. Burada size cevap verebilecek olan arkadaşlar vardır bu konuda eminim.

Yxstart için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bavkan ()

Eyvallah üstat inşallah öyle olur

0BeğenmedimŞikayet

d_r ()

selamlar abicim hürmetler...

aynen dip yaptiracakar gümüşu pulmu yapacaklar cikarma maliyeti bile 11 12 dolar belki de daha fazla olabilir sonucta sonsuz rezervi olan bir maden degil bu elbette gerçek degerini bulacaktir. Manipülasyonda bir yere kadar..

... saygılar ...

Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yxstart ()

Abim ben hayatımda ilk kez Alacam acemisiyim hep Altın aldık yıllarca bide gümüş geçeyim diyorum ama taksitli nakit avans kullanıyorum sıkıntı olurmu bankadan alsam?

Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

gümüşteyiz ()

@Kerim5461 en büyük takipçiniz
Bu adam siteye zarar veriyor
Siz faydalı olun kardeşim
Sizi bilen bilir bilmeyen kendini bilir
Ben size sonsuz güveniyorum
Gümüş sıfır derseniz inanırım
Gümüş 100 tl derseniz inanırım
Siz bizi bırakmayın

0BeğenmedimŞikayet

Bavkan ()

Üstat iyi günler dilerim daha aşağısi varmi sizce pazartesi tahmini yön ne taraf

1BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Gümüş dip yapmadan çıkartmazlardı aynı seyı yasıyoruz

d_r için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

d_r ()

25lerden tersteyim nerdeyse martta bir yil olacak.17 dolar a kadar düştü 8 dolar bir fark olustu bu sürede sadece panik olmayın sabırlı olun nakit varsa düştükçe kademe yapın ortalama düşürün son yapacagınız al satlar moralinizi yükseltecektir ben böyle yaptım tersteki kademelerinizi arsa almıs gibi düşünün sabredin Allahın izni ile en kisa sürede terste olan bizler tersten çıkacağız.. fed sonsuza kadar faiz arttiramayacaktir yoksa kendi şirketlerini battiracaktir.

defnemila için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

es_bombastic_es ()

Fiziki Altın ları bozdurmanız isabet olmuş gümüş konusunda ise kafaya takmayın yatırım yapan hemen hemen herkes zaman zaman terste kalır ama uzun süre terste kalacağınızı sanmam metalleri pazartesi izlemek lazım fikir edinmek için
Eski bir gümüş yatırımcısı olarak gümüşü severim ama yatırımcısı olmaktan vazgeçtikten sonra daha az ilgiliyim ve daha az yorum yapıyorum
Selâmetle..

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Hocam gerçekten fiziki Altın ları bozdurdum tam tepeden de bozdum . Ama gümüş bir indi bir çıktı resmen kandırdı beni :)) içerde kaldım . Şimdi burdan nereye gider çözemiyorum . Çok düşürdüler 23.10 geri gelmesi lazım . Onun üstüne çıktıkça al sata devam . Ama az yorum yapıyorsunuz ben sizi takip ediyorum . Daha çok fikirlerinizi yazın lütfen.

es_bombastic_es için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için . doğru söylüyorsunuz önümüze bakıp neler yapabiliriz onu değerlendirmek lazım.

d_r için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Fazla yazma sonra sana kimlere yazabilirsin ya da yazamazsın diye liste verebilir. :) bana diyor eta gibi birisiyle muhatap oluyorsun diye, sanada bir isim verip neden buna yazıyorsun derse şaşırma. :))

0BeğenmedimŞikayet

gümüşteyiz ()

Aynen abi saygı duyuyorum sana

1BeğenmedimŞikayet

es_bombastic_es ()

Düşüşe yakın olduğumu daha önceleri söyledim hatırlarsan ama ben aşağı eğilimi gördükten sonra bir kaç kez 24 üstüne attı. İki kez 24.40 üstüne attı. Bir kez 24.60 yaptı :)
Ve böylece bekledigim düşüşü 2 hafta geç yaptı
Yatırımcısına kendini bu kadar sattırmak için uğraşan enstrüman daha görmedim :)
24.50 üstü son durak diye bir dile gelmediği kaldı..

Soruna gelince şu an izlemedeyim

1BeğenmedimŞikayet

d_r ()

merhaba kocaman yürekli kardeşim size yazanlar keşke sizin kadar delikanli olsa sizin cesaretinizin zekatı onları cesur yapar. Bosverin onları muhattap almayın.

MUM KADAR IŞIK SAÇMAYANLAR KENDILERINI GÜNEŞ ZANNEDİYOR

... SAYGILARIMLA...

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Etayla muhatap oluyorsunuz demediniz mi? Bu ne demek? Size mi soracam dedim bende. Neresini anlamadınız ya da anlamak istemediniz? İşinize gelmedi değil mi? Edebiyat yapmayın bana en az sizin kadar bu işleri bilen birisiyim öyle saf yok karşınızda sizin. Ben istediğime yazarım bu sizi ilgilendirmez tamam mı. Siz gidin şakşuka yemeye hadi baaayyy

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Ona aracılık yapmak denmez tam tersine uyardığım halde üzerlerine vazife olmayan işlere karışmak denir. Beni gördünüz mü hiç kimsenin işine karışırken? Aracılık yapmak adam kayırmamak gerektirir. Yılmaz geldi karşıma zeyceyi savunmaya, kaptan geldi karşıma Yılmaz'ı savunmaya sonra da dediler biz aracılık ediyoruz sen istemiyorsun. Adam savunmanın adı oldu aracılık etme. Sanki bunun ayrımını yapamayacak kadar sağız biz. Siz ne sanıyorsunuz bir akıllı sizmisiniz? Biz bilmiyormuyuz adam ayırmakla aracılık etmenin arasındaki farkı? Gerçekten niyetleri aracılık etmek dürüst olmak olsaydı ben onları neden engelleyeyim ki? İkiside dostum du hemde iyi dostum du ama adam kayırmaya kalktılar benim hiç sevmediğim birşeydir bunu yapan dostum da olsa basarım engeli kimse kusura bakmasın. Aradaki ince çizgiyi herkes iyi hesap edecek öyle kolay değil bu işler aracılık işleri. Araya giriyorsan adil olacaksın adam tutmayacak hakkı konuşacaksın. Haksızlığı söyleyecek kadar mert olacaksın ki adam desinler dürüst desinler sana. Ama onlar biz sana kim ne yaptı bununla ilgilenmeyiz bizim haddimiz değil kimseye hatalısın demek dediler. E ozaman ne işiniz var bu meselede? Neden araya giriyorsunuz diye sormayacakmıydık bu şahıslara? Tabiki soracaktık ve sorduk ta ama işte ondan sonra çürük oldukları ortaya çıktı zaten. Bizde gereğini yaptık. Kim olursa olsun bunu yaparız fark etmiyor.

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

:))) ben Eta yla yazışmayın demedim ki . Kolay gelsiniz size iyi haftasonları dilerim

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Kiminle yazışacağıma siz mi karar vereceksiniz? Afedersiniz ama etayı sevmiyorsunuz diye ben ona yazamam diye bir kural mı var? Komik olmayın lütfen! Ben istediğime yazarım buna siz karar veremezsiniz efendim. Oldu olacak bari kimlere yazabilirim bir liste yapın da yazın bana. :)) hey Allah'ım yarabbim ne hallere düştük!

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Bak siz beni takip etmişsiniz biz bir düzeltme Altın ons ta da bekledik uzun zamandır bekledik sonunda o düzeltme başladı ama nerede biter bilemem. Defalarca grafiklerde aşırı şişme var deyip uyardık altın onsta. Burada öyle rasyo dedik o da rahat vermez kolay kolay dedik ama bir kutlu yükseliş dediler 25-26 dediler 15 ve üstü dediler iyide bunun olumsuz taraflarını neden düşünmüyorsunuz kardeşim? Bunlarıda biz yazdık, yazdık ama linç edildik adeta. Şimdi kusura bakmasın kimse yazma sırası bizde. Yiyemedikleri şakşukanın hesabını kaptana sorsunlar bana değil. Ben alacağımı alacağım yerde almış çıkmışım alttan girişlere başlamışım tepede yaptığım hesaplara göre. Hep olumlu tarafları değil olumsuz tarafları da düşünmeyen şimdi kara kara düşünür. Bindiler bir otobüse ama inenler olduysada inemeyenler çok var dediğim gibi sorumlusu biz değiliz zararları vardır doğrudur ama onu bizle dalga geçerken düşüneceklerdi ben şimdi dillendiriyorsam da gerçekleri dillendiriyorum başka birşeyi değil.

-1BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Hocam anlatın yazın burdan sonrası ne olur aşağı yukarı

0BeğenmedimŞikayet

defnemila ()

Kimse sizi linç etmedi herkes tam tersi size aracı olmak ve dargınlık kırgınlık olmasın istedi siz herkesi karşınıza aldınız . Eta gibi gümüş ile alakası olmayan düştükçe grafik atıp dalga geçen birisiyle muhattap oluyorsunuz . Siz yazdıkça Eta Nın ismi çıkıyor o bile rahatsızlık verici.

1BeğenmedimŞikayet

es_bombastic_es ()

@Periyot Grafikte geçmiş 50 dolar lık zirveden günümüze gerçekleşen tepelerden düz bir çizgi çekildiğinde son yükselişin tepesi 24.69 çıkıyor
Tam da oradan düşüyor
(ne sihirdir ne keramet)

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

gümüşteyiz ()

Yok abi
@Kerim5461 en son Gram altın ları vardı 1000 tl den sattı
Gram 1160-1180 olunca dengeyi yitirdi
Size lafım yok Reşat abi siz saygıdeğer bir insansınız

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum