Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0507 19:20:31
EUR 36.2508 19:20:31
USD 34.4803 19:20:31
ALTIN ONS $2665.5150 19:20:31

Konu: <@kıncı> EreqLi'de harmonik qörüntüsü.

⭐⭐Akıncı ()
Gram Altın
endekse göre ucuz kalan koca oqlan agır abi modundan çıkmak üzere güzel bir formasyon görünümü çalışması durumunda hedefleri 31,50 uzama yaparsa 33 kadar hızlı bir hareket gelebilir. YTD..

Yorumlar (44)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

blackhill ()

Bankalara ne demeli hocam.. dolar gibi bir yerden milletin eline verecekler galiba

Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

sasa da hazırlıklar bitmek üzere sıra bize geliyor dolar bazlı grafiklerde güzel bir kırılım oldu gelip onayıda alındı haftaya bekli diger hafta bir hareket beklentim var %40 lık bir potansiyeli olan..

ers16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ers16 ()

Hocam endeksteki yükselişe sasa veya hektas gibi hisseler pek tepki veremedi.. sizce nedeni nedir? Teşekkür ederim ilginize.. saygarımla. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Barış55 ()

Önü açık mı yani hocam.

0BeğenmedimŞikayet

EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()

32 günde, dünyada hiçbir Borsa %30 yukarı yapmaz, üstelik Dünya borsaları aşağı yaparken..21 Aralık'ın bir benzeri deyip konuyu kapatıyorum.. Son cümleniz herşeyin özeti .. Bol şanslar:))YTD..

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

yükseliş nedeni ne sizce ? shortcumu biçiyorlar yani.. birileri birşeyi fiyatlıyor ama biz sonradan ögrenicez bunu.. böyle bir hareket benim geçen seneden beri beklentim di fakat böyle sert ve hızlı olmasını beklemiyordum teknik olarak büyük bir sıkışma yukarı patladı sebebi nedir bilemem alıyorlar işde adamlar birileri al dedi belkide kuklalara

EBU_MAŞER_EL_BEHLİ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()

Bu yorumunuza siz kendiniz de inanmadınız sanırım:)))Akil olan herkes herşeyi biliyor da.. Haklısınız doğrular yazılamıyor:))Bol kazançlar.. YTD..

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

33 hedefide geldi bakalı tamam mı devam mı diyecek.. bence devam da izliyelim biraz daha

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

açıklanabilecek bir durum yok bedavaydı biraz alıyorlar artık, yıllardır almayanlar

Barış55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

4100 belkide 4400/4600 aralıgına kadar devam gibi dolar bazlı hedef görünene kadar tl bazlı bakmaya gerek yok

ers16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Barış55 ()

Hocam merhaba hayırlı günler.
HALKB nereye gidiyor. Bir yorum yapabilir misiniz?
Teşekkür ediyorum

0BeğenmedimŞikayet

ers16 ()

Hocam merhaba, endekste yol haritasında bozulma görüyor musunuz? Yoksa düşüşler alım fırsatı mıdır.. fikrinizi belirtir misiniz. Teşekkür ederim, saygılarımla. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

2 hafta önceki analiz 1. hedefi gördü yukarı momentum çok güçlü devam edicek gibi...

0BeğenmedimŞikayet

Mhmt01 ()

Buranın ustundemi kapatmasi lazım hocam

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

28.780 bölgesine onay almaya geldi görüntüsü var şuanda, buradan destek alıp dönmesi halinde yukarıda hedefler belli..

0BeğenmedimŞikayet

Mhmt01 ()

Teşekkürler hocam

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

sıra onada gelir 1 2 güne hiç bir negatiflik yok

Mhmt01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mhmt01 ()

Bist uçuyor ereğli tıkandı hocam dinlenmedemi sizce

2BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

sasa eregliye göre şuanda bir adım daha önde bana göre aralarındaki rasyoya göre.

CevoCe için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

CevoCe ()

Merhaba hocam saygılar 52.55 ortalamli sasa var bende
Biraz da nakit var kenarda.
Sasaya ekleme yapsak mi yoksa Ereğli mi alsak yardımların için çok teşekkür Ler abi

2BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

hehehe
çanak yaparsa 534 , çabak yaparsa 750 lira hedef :)

Team35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

534 zirvesine arada git geller yaşanabilir elbetde ama bu fiyatın üstüne yeni tepe bile yapar 1,5 yıldır dinlenmiş hisse

0BeğenmedimŞikayet

Team35 ()

çabak mı canak mı yapacak hocam ona gore alcam bak :) emegıne saglık

0BeğenmedimŞikayet

Barış55 ()

334 mü 534 mü hocam

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

534 de dogru çabak yapabilir ortalamaların üzerinde yukarı dogru devam edicek gibi bence

2BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

sıkıntı yok yukarı devam 29.40'a destek yapmak için geldi sadece

zelimir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

zelimir ()

Hocam 30 un Altın a indi al sinyali hala geçerli mi?

0BeğenmedimŞikayet

Barış55 ()

Hocam iyi günler. Cimbeton hakkinda görüşlerinizi alabilir miyim?
Teşekkür ediyorum

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

dün verdi al sinyalini zaten..

Mhmt01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mhmt01 ()

Günaydın hocam 30 devirdi al sinyali varmı acaba

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum