Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0418 20:48:10
EUR 36.0114 20:48:10
USD 34.5407 20:48:10
ALTIN ONS $2705.2600 20:48:10

Grafiği gönderen: Hakedis2

#Marka

Ciddi dusus yasamis hissede pozitif uyumsuzluk var bana gore destek direncler bu sekilde yanilabilrim tabi ki kendime egitim amaclidir yatirim tavsiyesi icermez...kagit risklidir bilinsin..zarar etmis..buradan doner mi bilinmez..

Yorumlar (47)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

deniz88 ()

Haber edeydin ya atardık ibana))

Caneyyy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Caneyyy ()

Yaw onda aynı sebepten düşüyor ya yağmurdan kaçarken dolu misali olmuş sıkma canını herşey olacağına varır

EH12345 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Halilibo06 ()

İdare ediyoruz işte ne edek. Şükür fena değil.

0BeğenmedimŞikayet

EH12345 ()

ben baya bir zarar ettim:)) bekliyorum ve bırakacam bu işleri:)) ons alayım dedim oda düştü şansıma:))

0BeğenmedimŞikayet

Caneyyy ()

İyidir gardaş sen ne yapan okumayamadim bu ara işler yolunda inşallah..

Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Caneyyy ()

Bende de var o telaş arkadaşım düğünü var benim oğlanı sünnet yaptım onla uğraştım...

deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Caneyyy ()

Co inleri ne yaptın ben bi ara giriş yapmıştım iyide kar aldım sonra 24 5××üstünde kalamayinca sattım şimdi izliyorum...

1BeğenmedimŞikayet

deniz88 ()

Eveet çok şükür. Yoğundum düğün dernek işleri. okullular gitti izinliler başladı Yarından sonra daha odaklı devam. )))

1BeğenmedimŞikayet

Halilibo06 ()

Hoşgeldin hemşehrim.

0BeğenmedimŞikayet

Caneyyy ()

Hosbuldum keyifler nasıl yerinde mi?

deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

deniz88 ()

Hoşgeldin. Denizde martılardan başka karabataklar olur bi dalarlar merakla bakarım ne zaman nereden su yüzüne çıkacak)))

1BeğenmedimŞikayet

EH12345 ()

gel tabi sensiz çekilmiyor buralar:)

0BeğenmedimŞikayet

Caneyyy ()

Geldim gelmesemiydim:)))

0BeğenmedimŞikayet

EH12345 ()

sen geri döndünmü kardeşim:))

0BeğenmedimŞikayet

Caneyyy ()

Elinde olana bereketlo olsun bugün güzel bigün gibi heryer yeşil:)))

Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

K_Ç_B ()

CANTE içinde takip etmiyoruz bildiğimiz hisse değil yorumları yapıldı ama o hisse 1 ayda 50 tlden 90 gitti şu an %7.40 yine mi tavan olacak

Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hakedis2 ()

Senin de yolun acik olsun... @Caneyyy @K_Ç_B

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum