Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0412 17:59:46
EUR 36.0056 17:59:46
USD 34.5560 17:59:46
ALTIN ONS $2694.9100 17:59:46

Konu: Gümüş TL Dalga Var Sayımı

İyi geceler cümleten. Bu gümüş TL dalga sayım çalışmam haftalık grafik üzerinde attım. Gümüş TL önceki zirvesini geçerse bozulacaktır sayım. Ancak düzeltme başlarsa gidebileceği alt seviyeler olabilr yeşil fiyat çubukları.

Belki de yanlış ya da eksik olabilr emin değilim kesinlik ya da garanti yok. Gümüş TL alanında da çok çalışma yapmam pek genelde.

Bugün çok şiddetli tartışmalar oldu sayfada. Beni tanıdığınız kadarıyla değerlendirmeye çalışınız. Her zaman sizlerin yanında olmaya çalıştım.
Şunu da unutmayın ben Eliot uzmanı değilim. Belki de abuk subuk olmuş olabilr. Zor bir alan. Uyarıyorum bakın lütfen kendi kararınızı kendiniz alın buna göre de işlem yapmanızı asla önermem katiyen yatırım tavsiyesi olmayan hayali bir senaryodur.

Yorumlar (32)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

uluçınar ()

Digor um senmisin yoksa

DOĞU_BEY_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

uluçınar ()

İyiyim kardeşim teşekkürler özrünü kabul et nick hatirlayamadim

DOĞU_BEY_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DOĞU_BEY_ ()

İyi aksamlar can abim nasılsın..

uluçınar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Günaydın. Bekliyorum diye değil ama bu çalışmanın doğru çıkma ihtimali olmayabilir.

Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

C dalgası 9 TL ve Altın a mi gidiyor
Siz şuan alım bekliyorsunuZ sanirim.
Sizcexgunmusu c dalgasına nasılsın bir haber yollar

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Teşekkürler bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet pardon yeni gördüm. 5 bitti varsayımsal olarak o durumda abc düzeltme ile a ve ve de tamam olabilr yani sırada C kalıyor. Ytd lakin farklı fikirlerimde gelişti inceledikçe. Yakında yeni versiyon çalışmalar atacağım inşallah güncel.

Hkaranfil için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bozwolf_95 ()

Başarılar dilerim

1BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

B noktası tamamlandimi bu grafikte suan c noktası icinmi grafik aktif olarak ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Eyvallah dost. İleride değişik versiyonları da deneyeceğim inşallah

Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bozwolf_95 ()

Rica ederim her emek başımızın üstündedir

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim daha güzel oldu

B_O_Z_H_İ_M_A_S_ için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()

Alıntı;
Ona ''Allah'a, ahirete inanıyorsunuz. Peki ya yoksa? ” demiş. Hz. Ali (r. a. ) ise ''Yoksa benim kaybedecek bir şeyim olmaz; ya varsa sen ne yapacaksın? '' der.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Eyvallah Myz abi teşekkürler, iyi geceler

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hani hocaya demişler cennet cehennem yoksa hadi ne diye namaz kılmış olacağız, o da demiş ki yoksa zaten sorun yok ama varsa ne halt edeceğiz.. Yani sonucunu bilmesek de tedbirli olmak her zaman iyidir. ytd

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

İyi geceler @BossVurguncu eline saglık . ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim dost

Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yani geçen yıl olmayan bir durum değildi ama illa kesin olacak demek olmaz. Elbette bir çalışma güzel görüşleriniz için çok teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

uluçınar ()

Evet kardeşim bir başka arkadaşta sayımda böyle bir rakam telafuz etmişti ve usd ayağı ile bekliyor. tabiki bunlar bir calisma gelirse de gelmessede emeğine sağlık.

1BeğenmedimŞikayet

Bozwolf_95 ()

Emeğinize sağlık

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok teşekkür ederim hayırlı geceler

Cecen_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Cecen_ ()

Merakla bekliyor olacağım simdiden eline emegine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Gümüş sever dalga geçmeyi bazen dalgalar piyasanın doğasında var. Teşekkür ederim

Amatör_r_yatırım için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yani sizin gibi tecrübeli kişiler bunları unutmuyor. O yüzden ne diyeyim hayırlısı olsun. Bakalım yukarı yönlü bir çalışma yapma fırsatım olursa inşallah onu da bir fırsatta

Cecen_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yani dolar düşüşü ile mantıklı gelmiyor değil olursa bana bugün fe bahsettim yorumlarımda dost. ytd Eyvallah teşekkür ederim

Aslan54 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Amatör_r_yatırım ()

Emeğe teşekkür de gümüş dalga geçiyor sin aylarda

Aslan54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok teşekkürler. İnşallah kısmet olursa yukarı ihtimali olan bir sayım da yapmaya çalışacağım.

B_O_Z_H_İ_M_A_S_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Cecen_ ()

Emegine sağlık her düşünce görüş önemli benim için. Piyasa da olmayacak şey oluverir dolar a müdahale olursa yada yeni bir 21 aralik yaşarsak herşey olabilir

0BeğenmedimŞikayet

Aslan54 ()

Emeğine sağlık

1BeğenmedimŞikayet

Aslan54 ()

Bu varsayım rakamları dolar düşüşü ile mi ons düşüşü ile mi hocam sonuçta hayali senaryo 13.14 geçerse iptal işi güzel duruyor aşağı korkutucu:)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum