Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
1BeğenmedimŞikayet
uluçınar ()Digor um senmisin yoksa
DOĞU_BEY_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uluçınar ()İyiyim kardeşim teşekkürler özrünü kabul et nick hatirlayamadim
DOĞU_BEY_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOĞU_BEY_ ()İyi aksamlar can abim nasılsın..
uluçınar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın. Bekliyorum diye değil ama bu çalışmanın doğru çıkma ihtimali olmayabilir.
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()C dalgası 9 TL ve Altın a mi gidiyor
Siz şuan alım bekliyorsunuZ sanirim.
Sizcexgunmusu c dalgasına nasılsın bir haber yollar
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Teşekkürler bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet pardon yeni gördüm. 5 bitti varsayımsal olarak o durumda abc düzeltme ile a ve ve de tamam olabilr yani sırada C kalıyor. Ytd lakin farklı fikirlerimde gelişti inceledikçe. Yakında yeni versiyon çalışmalar atacağım inşallah güncel.
Hkaranfil için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Başarılar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()B noktası tamamlandimi bu grafikte suan c noktası icinmi grafik aktif olarak ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah dost. İleride değişik versiyonları da deneyeceğim inşallah
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Rica ederim her emek başımızın üstündedir
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim daha güzel oldu
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()Alıntı;
Ona ''Allah'a, ahirete inanıyorsunuz. Peki ya yoksa? ” demiş. Hz. Ali (r. a. ) ise ''Yoksa benim kaybedecek bir şeyim olmaz; ya varsa sen ne yapacaksın? '' der.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah Myz abi teşekkürler, iyi geceler
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hani hocaya demişler cennet cehennem yoksa hadi ne diye namaz kılmış olacağız, o da demiş ki yoksa zaten sorun yok ama varsa ne halt edeceğiz.. Yani sonucunu bilmesek de tedbirli olmak her zaman iyidir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İyi geceler @BossVurguncu eline saglık . ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim dost
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yani geçen yıl olmayan bir durum değildi ama illa kesin olacak demek olmaz. Elbette bir çalışma güzel görüşleriniz için çok teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
uluçınar ()Evet kardeşim bir başka arkadaşta sayımda böyle bir rakam telafuz etmişti ve usd ayağı ile bekliyor. tabiki bunlar bir calisma gelirse de gelmessede emeğine sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim hayırlı geceler
Cecen_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cecen_ ()Merakla bekliyor olacağım simdiden eline emegine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş sever dalga geçmeyi bazen dalgalar piyasanın doğasında var. Teşekkür ederim
Amatör_r_yatırım için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yani sizin gibi tecrübeli kişiler bunları unutmuyor. O yüzden ne diyeyim hayırlısı olsun. Bakalım yukarı yönlü bir çalışma yapma fırsatım olursa inşallah onu da bir fırsatta
Cecen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yani dolar düşüşü ile mantıklı gelmiyor değil olursa bana bugün fe bahsettim yorumlarımda dost. ytd Eyvallah teşekkür ederim
Aslan54 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Amatör_r_yatırım ()Emeğe teşekkür de gümüş dalga geçiyor sin aylarda
Aslan54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkürler. İnşallah kısmet olursa yukarı ihtimali olan bir sayım da yapmaya çalışacağım.
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cecen_ ()Emegine sağlık her düşünce görüş önemli benim için. Piyasa da olmayacak şey oluverir dolar a müdahale olursa yada yeni bir 21 aralik yaşarsak herşey olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Aslan54 ()Emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Aslan54 ()Bu varsayım rakamları dolar düşüşü ile mi ons düşüşü ile mi hocam sonuçta hayali senaryo 13.14 geçerse iptal işi güzel duruyor aşağı korkutucu:)