Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim sağolun...
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Minikbiyatirimci ()Hayırlısi olsun insallah
ayezka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım beklediğiniz seviyelere gelir. Piyasayı takipte kalın...
0BeğenmedimŞikayet
ayezka ()Bende hep lazım olunca dedim ama hiç lazım olmadı dönümü 5 bin olan yerler şu an en ucuzu 50 bin oldu Altın dan önce uygun arsa bulursam hemen alacam
Minikbiyatirimci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ayezka ()İyi hatırlamışsınız hafızanız güçlüymüş Hocam 970 de razıyım sağolun zahmet edip yazmışsınız umudum dolar ın düşmesi onsun biraz daha salması herşeyde kısmet demişler saygı bende. İyi akşamlar
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Sizinle daha önce yazışmıştık geyveli olduğunuzu oradan biliyorum. Aslında uzun zaman oldu ama iyi hatırlamışım. 900 lü rakamların gelmesi için ons 1600 ler gelmesi lâzım dolar da bu seviyelerin az Altın da olması lâzım. He gelirmi eğer ons trendi kıramaz ve derin bir sarkma yaparsa ozaman en azından 920-930 lar gündeme gelebilir ama benim düşüste takip ettiğim derin sarkma seviyesi 980-970 ytd. Ons derin sarkma yapmadığı sürece böyle düşünüyorum. Saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
Minikbiyatirimci ()Toprak isi benim icin zor lazim oldugunda hizlica cevirebildigim. para altin bana en uygun yatirim bu
0BeğenmedimŞikayet
ayezka ()Anlasam bilsem 955 ken alırdım bakalım hafta başı ne olacak aslında en iyisi toprağa yatırım
0BeğenmedimŞikayet
Minikbiyatirimci ()Bende ayni durumdayim pzt ucup gider mi ki(
1BeğenmedimŞikayet
ayezka ()Hocam ist maltepede yaşıyorum sakarya geyveliyim ben küçük küçük alıyorum fakat biraz fazla almak istiyorum bundan sebeb yüksek rakam beni korkutuyor ya düşerse diye ama artık eminim son kez gelirse 960 larla 980 ler dip rakam artık 900 lü rakamları görmek hâyal gibi geliyor dediğiniz gibi banada nasip değilmiş ALLAH bakalım ne zaman nasip edecek
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Geçenki düşüşte soranlara nakitim olsa ben değerlendirirdim diye çok yazdım 965-955 arasında. 1020-1030 larda iken 940 lara kadar sarkma olma ihtimali olduğunuda yazmıştım. Değerlendiren değerlendirdi ancak benim elimde nakit yoktu nasip değilmiş demekki. :( sağlık olsun. Umarım bu kez kaçırmazsınız fırsatı. Bu arada sizin Sakarya geyve tarafındandınız değil mi aslen? Yanlış mı hatırlıyorum acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Sorun değil gönderin.
0BeğenmedimŞikayet
ayezka ()Trendeydim dedim alayım ama dur dedim 950 de düşer bu tam tersi oldu
0BeğenmedimŞikayet
ayezka ()Evet ama gelmez dediğimiz rakamlarda geliyor bir pazartesi olsun bakalım gidişat kendini belli eder
musaelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Minikbiyatirimci ()Bende yaa gecenlerde almadigima cok pişmanım(
2BeğenmedimŞikayet
ayezka ()Hocam günaydın bencillik belki ama yukarı kıramasın istiyorum hep 3 kuruş daha düşer belki diye diye 5 kuruşlardan oldum ciddi rakamlar uçtu gitti geçen ay 955 i 950 ye düşer diye kaçırdım bu sefer düşse kaçırmayacam umarım kendimadıma istiyorum tekrar 955 ler 970 ler gelir saygılar
0BeğenmedimŞikayet
ayezka ()Sordum cevabı... Bu mesele biraz uzun ama kendisine şukadarını söyleyin, kendisi ile birebir olarak bir problem yaşamadık ancak bana saygısızlık yapanlar ve onları destekleyenler ile uyardığım halde hakkımda yazıştı, kendisini bu yüzden engelledim. Bu mesele benim için bitmiş ve tartışmayada kapanmıştır. Gruplaşmış olanlar ile yazışmayacağım. Meseleyi bildiği halde sizi elçi yapmış ancak siz arada olduğunuz için cevap verme gereği duydum. Saygılar, bereketli kazançlar...
Ibzt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ayezka ()Hocam günaydın dediğim gibi elçiye zeval olmaz birebir yazınızı kopyalayıp kişiye gönderecem özelden gönderim seçeneği galiba yok buradan gönderecem
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bu mesele biraz uzun ama kendisine şukadarını söyleyin, kendisi ile birebir olarak bir problem yaşamadık ancak bana saygısızlık yapanlar ve onları destekleyenler ile uyardığım halde hakkımda yazıştı, kendisini bu yüzden engelledim. Bu mesele benim için bitmiş ve tartışmayada kapanmıştır. Gruplaşmış olanlar ile yazışmayacağım. Meseleyi bildiği halde sizi elçi yapmış ancak siz arada olduğunuz için cevap verme gereği duydum. Saygılar, bereketli kazançlar...
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ons trend kanalını yukarı kıramadığı sürece sağlam durmuyor bana göre. Şuanlık tek olumlu tarafı 1764-65 seviyesi üzerinde olması. Burada sağlam durur ve trend kanalını yukarı kırmak için bir hamle daha yapar ve olumlu sonuçlanırsa ozaman 1040-44 bandını geçer ve önü 1060-1080 e kadar açılır diye düşünüyorum. Ytd. Benim görüşüm bu tüm görüşlere saygım var. Cevap biraz geç oldu ama idare edin. :) Hayırlı geceler...
0BeğenmedimŞikayet
ayezka ()Rica ederim
Ibzt için cevaplandı (yorumu göster)