Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Kardeşim hoş şeyler değil gerek yok. Ama inan sebep olan herzaman baş suçludur. Adam durduk yere benimle dalga geçiyor ve tepki gösterdim diye bana kızıyorlar! Engellermişim olur bitermiş, tamam onu zaten yaptım da ya orada herşeyi görüp susan sözde arkadaşlarımın kafalarını adeta kuma gömmelerine ne diyelim? Bunun da bir ismi yokmu? Çocuk değiliz koca koca adamlarız kimse kimseyi kandırmasın lütfen! Aynı şeyi daha önce Oğuz da yaptı bana hakaret edilirken arkadaşlarım sustular dedi engelledi milleti şimdi bana neden böyle yapıyorsun diyor? Şaka mı bu?
Hassasyatirimci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ben bulamıyorum onu ya
Murat_de için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Kışkırtan kim onu soruyorum neden konuyu sürekli değiştiriyorsunuz? Gamsız aşırı gitmiş olabilir ama o dakika herşey olabilir çünkü kışkırtma var. Bu şahısla daha önce bir sorunu var mı onuda bilmiyorum oda var. Asıl önemli olan her tarafı kışkırtan şahıs. Meselâ Murat me yapmış bu şahsa? Onu neden yazmıyorsunuz? Olay sadece benimle alâkalı da değil hatırlatırım. Murat'a da yazıyor sürekli kışkırtıyor?
Benim_dünyam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Beni savunan kişinin birtanesini ben fazla tanımam hatta beni o dakika o şekilde savunduğunu dahi fark etmedim ama şuda var bu şahıs o şekilde insanları kışkırtıcı yorumlar yaparsa karşınızdakinin bir sabrı vardır ben yada bir başkası oda size gerekeni belki yanlışta olsa o dakika tepki amaçlı yazabilir. Ortada bir kışkırtma var bunu es geçmeyin bence.
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Yorum ortada saygısızlık ortada olayın başlangıcı işte tamda bu. Ben burada bir arkadaşıma bu şekilde bir yorum yapamayacakmıyım? Peşinden bir ru- h hastası çıkıp böyle dalgamı geçecek? Olması gereken bu mu? Tabiki bunların yaşanmasını bende istemezdim ancak böyle birşey durduk yere size yapılsa siz buna tepki göstermez ve herşey normalmiş gibi davranabilirmiydiniz? Sorum açık ve net beni yanlış anlamayın sizden sadece empati denen şeyi kurmanızı ve ondan sonra bana cevap vermenizi istiyorum. Saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Sana böyle birşey yapılsa ve suçlanan sen olsan sen buna mı odaklanırdın yoksa etrafındaki maskelilere mi odaklanırdın kardeşim? Cidden soruyorum ve ciddi bir cevap bekliyorum!
Hassasyatirimci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Rahat olacam Musa önce etrafımdaki maskelilere gerekeni yapayım olacam söz.
musaelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Kardeş belki sen tanımıyorsun anlarım da ya tanıyıpta buna sessiz kalanlara ne demeli? Bende seni tanımam etmem hatta bu şahsı da tanımam etmem muhabbetim de yoktur. Neden bu şekilde salça oldu onuda halâ çözebilmiş değilim? Ancak etrafımdakilerin buna sessiz kalıp yetmezmiş gibi birde halâ onunla tebessümleşmeleri insanı adeta çileden çıkartıyor. Böyle olmasını ben mi istedim ki sataşmalar bana ve bana yapılan bu muameleye ses çıkartanlara olmaya başladı?
Beberuhi0404 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Beni burada bilen elimden geldiği kadar naçizane grafiklerimi paylaşır bir 2 selâm hatır sorar işime bakarım, kimseye bir saygısızlığım olmaz, olamaz. Ancak böyle bir muameleye durduk yere maruz kalmak inanın çok zoruma gitti. Böylesi tipleri savunan sözde bana kardeşim nutukları çekenlerde cabası. Neyse yapacak birşey yok gereğini yaptım, yapıyorumda.
0BeğenmedimŞikayet
Beberuhi0404 ()Yani seni şahsen tanımıyorum kimseyi tanımıyorum mesela orda tanımadığımız birileri için yorum yapmak kırmak üzmek benim tarzım değil başkasını da bilmiyorum gerek görmüyorum bir yorum sohbet ortamı hiç gerek yok üç beş bir şeyimiz var takılıyoruz buralarda canını sıkma bak keyfine boşverrr
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Değerli kardeşim görüyorsun şu yorumu, izaha gerek yok adam durduk yere muhabbetin içine girip ortaklığı karıştırıyor suçlu ben oluyorum bu nasıl bir dünya la nasıl iştir bu? Kime ne ettik burada birisi çıksın da benim birisine böyle saygısız bir yorumumu göstersin bana ben buradaki bütün herkesten özür dileyip üyeliğimi yakacam söz. Ayıptır ya ayıp!
0BeğenmedimŞikayet
Beberuhi0404 ()Valla anlamıyorum ne güzel bir ortam yıllardır yatırım yaparım herkese sorarım danışırım bildiğimi yaparım kimse kimseyi tanımıyor ne gerek var kırmaya kırılmaya keyfimize bakalım