Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Aynen sürekli takip iyi oluyo ama zaman olmuyo herzaman
forceblack için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bu arada açılış kapanış seviye paylaşımların için emeğine sağlık. Konu dışı ama aklıma gelmişken söylim dedim :)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Emin olmam gerek :)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Benim beklediğim noktalar geldi buradan ötesi bu noktanın kırılımı. Burası kırılır ise grafik güncellemesi yapmam gerekecek :)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Rica ederim ne demek. Takipteyiz inşallah...
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()@forceblack kardeş alt yoruma bak! Bu grafiği ben 2-3 aydır takip ediyor grafiklerini paylaşıyorum. Bu çizgi uzun zamandır kırılamadı!
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Anladım, O Arkadaşın mizacı öyle çok eskiden tanırım inan içinde kötülük yok. Lakin biraz seviyesiz bir yorum yapmış, Eminim oda farkındadır Bundan sonra dikkat edeceğktir.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Eyvallah kardeşim sağolasın :)
Tako197333 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Dostum sabahki yorumlarıma bak. Murat_de kardeşime yazdığım yoruma zıplayan şahısın yaptığı yoruma. Sonrasını anlayacaksın zaten.
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Ne Oldu Dostum, nereye gidiyorsun, Bu tipler hep olmuştur ve olacaktır. Fazla takılmamak lazım, Hepimiz zaman zaman malesef yaşıyoruz bu durumu, Konuyu bilmiyorum ama, konfor kullanıp devam etmen hem senin için hemde bizim için daha sağlıklı olacaktır.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Üyelik yakma değil kardeşim biraz kafa dinlemek iyi gelecek sanırım :) yoksa ayar lar iyice bozuluyor bilirsin. :)
Tako197333 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Varolasın değerli kardeşim sağol :) arada böyle kafa dinlemek iyi oluyor. Bunu sadece ben yapmıyorum, daha önce birçok değerli kardeşimiz buraları bu ru- h hastası insanlar yüzünden terkedip gittiler :( bunların ne kendilerine, nede bir başkasına hayırları yok! Tam aksine olanları yada olmaya çalışanları bezdirmeye çalışıyorlar, ve başarıyorlarda. Bundan önce bu kararı alanları şimdi daha iyi anlıyorum. Bi zamanlar bende sizin gibi bu kardeşlerimizi gitmeyin diye uyarıyordum, şimdi görüyorum ki sizlerde beni uyarıyorsunuz. Eyvallah sağolun ama mesele biraz kafa dinleme meselesi sanırım. Birazdaha kalırsam ayar larım iyice bozulacak. Yine buralardayım ancak fazla etkin olmayacağım sadece selâm aleyküm selâm okadar. Hayırlı cumalar kardeşim. :)
Fani_Kul için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Değerli kardeşim az geriye git sabah saatlerine. 8.5-9 gibi olması lâzım. Murat_de kardeşime yazdığım yoruma ve sonrasında durduk yere bana musallat olan şahısa ve ona hürmetler eden bazı kardeş dediğimiz insanların yorumlarına bak ve sonra ne olduğunu zaten anlayacaksın. Biz bugüne kadar kimseyi durduk yere suçlamadık, itham etmedik, ancak bize yapılan bu çirkin şeyi kınama dürüstlüğünü dahi yapamayanlar benden uzak dursun. Mesele sadece o şahsı engelleme meselesi değil benim için. Bunu burada daha önce birçok arkadaşımız yaşadılar şimdide sıra bize geldi demekki. Yapacak birşey yok, bir müddet kenara çekilip bu şahısları ve ona hürmetler edenleri izleyeceğim... Saygılar kardeşim seninle ilgili bir kısım yok yanlış anlama.
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim kardeşim sağolasın :)
Tuncayxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bazı kardeşlerimizin de bu kişilere olan saygısı bizi ziyadesi ile üzmüştür :( ancak meseleyi uzatırsak sorun dahada büyüyecek diye böyle bir karar aldım. Kusuruma bakmayın ama ben böyle alavere dalavere işlere gelemem kardeşim. Şahıs durduk yere bizle dalga geçiyor kendisi ile daha önceden de hiçbir muhataplığımız olmadığı halde, ve kendisini uyarmak yerine bizim bazı kardeş (! ) Dediğimiz sözde bazıları ise tebessüm dileklerini iletiyor kendisine? Ben böyle şeyleri kabul edemem değerli kardeşim beni yanlış anlama. Bundan sonra grafik falan atmayacağım. Beni takip eden ve bana değer veren kardeşlerimden ayrıca bu vesile ile özür diliyorum. Saygılar değerli kardeşim. Allah'a emanet ol...
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ons grafiği bu. 1800-1820 takip edin. O bölge kırılıp kalıcı olursa devam edecektir diye düşünüyorum. Ytd. dolar ın durumunuda göz önünde bulundurmak gerek. 18 e ulaşır ve müdahale ile ayar çekilmez ise gram 1080 e kadar gider diye düşünüyorum. Ytd. Ancak beklediğim ilk seviye 1020 idi oda geldi. Özellikle 1030-1040 sonrası bana göre dikkat etmek lâzım. Ytd. Bunlar sadece öngörü ve tahminlerden ibarettir, herkesin düşüncesi farklı olabilir hepsine saygım vardır. Hayırlı cumalar...
Orcad için cevaplandı (yorumu göster)