Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Anlaşıldı hocam zaten islem yapacak gümüşüm yoktur TL de beklemedeyim inşallah düşerde alım yaparım hocam teşekkürler
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim hocam insALLAH o rakamdan almak nasip olur diyelim:)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()platin o rakam gelmeden formasyon tamamlanmıyor. mutlaka gelmeli..
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()benim indikatörlerle. formasyonlarla çok işim yok. kendime göre çıkardığım bazı teknikler var. ona dayanarak gümüş ons grafiğinin düşüş şekli yukarı gitmesi için uygun değil. dönüp bir daha düşmeli.. belki yanılırım. bu yorumdan etkilenip ona göre işlem yapmayınız. bilgi olarak kalsın.
meleknur_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Aynen hocam dediğiniz gibi oldu tebrik ederiz:) Platinde hala hedefiniz geçerli değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Hocam yani hedef kaç şuan ons da düşüş mu olacak anlayamadım
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()Cumhuriyet Altını için xxbirzamanlarxx yorumu (2 hafta önce) Cevap yaz
evet. o rakamın gelme ihtimali bana göre yuzde 100... ancak zaman olarak net değil. birinci ihtimal direk düşer. ikinci ihtimal 1020-1050 civarına yukselip ordan direk düşmesi.. benim öngörüm 900 geçmeden direk düşer. ytd belki yanılırım.
https://altin.in/xxbirzamanlarxx/10<b r />
platin 899 oldu. ama 900 geçmedi. ve döndü sanıyorum..
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederiz hocam izleyelim o vakit:)
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Ben de 87 giderse 83.5 bekliyorum . Bakalım piyasa ne yapacak
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()86,9 gelip dönecek sanıyorum. ytd
sabır için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Hadi ya . Olumsuz bir şey mi söyledi acaba
BLindGuardiaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()87.4 ten dönmüş hocam Altın a atmamış ki. Benim zaten rasyoda kalem 87 ydi aşağı kiramadi yine bu kiramayacagi anlamı taşımıyor. Bakalım ne yapacak
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()gelebilir.
Omermesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Partner_41 ()Teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()20.22 bidaha gelirmi:))
4BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()Gümüş için xxbirzamanlarxx yorumu (1 gün önce) Cevap yaz
gr Altın için için dün 1752 döner yazmıştım . o rakam yanlış yazılmıştı 1769.
https://altin.in/xxbirzamanlarxx
ons altın için 1769 . gümüş ons için 22,2 rasyo 86,9 desteği olarak düşünmüştüm. altın , gümüş ons geldi ancak rasyo düşüş bitmedi. ama çok az kaldı. bence dönecekler. @meleknur_06 . gümüş ons 17, xx... @Partner_41 saolasın..
@İKİZLER58 . yakında.. @Nayloncuu . saolasın... @Ravza_ muhtemelen geçmeyecek.. @Faruk_Y bir daha gelir sanıyorum. ama geçmez sanıyorum... @sabır 87 altına atttı ama kırıp geçmiyor. demek bir yerde bir yanlışk var.. ))
Ahmetselin007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BLindGuardiaN ()Map. usa düşmüş dostun.
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Cuma günü platin yükselme günüdür
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()euro 'nun yukselıslerı kalıcı olamıyor dıkkat etkir gördüğünde sat euroyu
lewentt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lewentt ()OK. Öğlen tüfe 3 boynuz veri var euro da bakalım
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Bizim dost nerede 24
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()euro daha mantıklı ancak Euro da maks fazla mecburen dolar la al sat yapıyorum TL düşünülebilir mi su ortamda o da zor rısk alıp dolar gecerım satarsam ama 1/2 hep duracak su anda yataya sardı acele satılacak durum yok bekleyeyım az daha ytd
lewentt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()ABD açılmadan Kar almak lazım gelebilir abi
0BeğenmedimŞikayet
lewentt ()dolar a mı geçcen
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Cuma akşam pazarı formasyonum bugun çalışırsa akşam olmadan gumusten bı kademe mıktar çıkmam gerekecek . çok sevoyordum gumuslerımı ıyı de parlıyorlardı ama önle benı satmadan ben onları sarmalıyım uygun yerlerden akşama tekrar kavuşurum gümüşlerime:)ytd
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()İnerse bencede dinlemez hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Güneye döndü mü hocam? su anda kuzeye yolculuk devam edıyor değil mi?
Ahmetselin007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetselin007 ()Güneyde nerde son bulur
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Rasyo 87 Altın a atarsa 20.22 dinlemez kardeş.
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Tebrik ederim sizi umarım öyle olur güney olarak hangi seviyeyi bekliyorsunuz