Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()nerde geçti storj 0.7050 yi? Sadece oku @Selda09 cevap yazma ama başım ağrıdı 4ncu doz a. şımı oldum birde
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Daim olsun ınslh
Saolasin varolasin
Hayat bize yeşil yakmasada kırmızıda da hiç durmadik:)
Kahve_rengi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kahve_rengi ()Hamdolsun, seni görünce daha iyi oluyo, mizacına hayranim
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ape ve storj ekliyorum şimdi düzeltmede iniyor azıcık yüzde 20 tl bırakıcam
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()W. a. s kardeşim hg nasilsin
Kahve_rengi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ben de seni:)))
1BeğenmedimŞikayet
Mu_ka ()Ben her gün yorumlara girince mutlaka lıke veririm emeğe saygı.
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ya cok büyük imtihandayım yemin ediyorum.
Sen benim başıma be. lamısın:)
O zaman napıcaz diye neden soruyorsun. Satacaksan satıs rakamı verdim, satmayacaksan oturup bekleyeceksin.
(yinede seviyorum seni a. tsan atılmıyor sa. tsan satılmıyor cinsdensin)
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Sen satmıyorsan bana niye sat diyosun ape storj ikisi var
1BeğenmedimŞikayet
Kahve_rengi ()Az daha oluyodu ama tl olarak. , S. A. roketci
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()La bırak işin gücün atmasyon:)
Hani ape 40 olcakti:)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Devamke sağdan soldan alttan üstten:)
@Mu_ka bereketli olsun ancak yazmayınca yada işlemlere lıke gelmeyince bilemiyorum tabiki ne kadar kişi ile etkileşimde olduğumu
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()btc mi satıcaksın bırak btc yi.
Storj satıcaksan 0.7050 emir gir. Sakın tl si ne deme bana. Hem tl sini hem dolar cinsini favoriye al dolar cinsi 0.7050 gelince sende tl si kaç olursa olsun sat.
Ben satmıyorum spotu satacağım zaman yazarım
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Lortmasanger devammi:)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Amin cümlemizden
lillywater için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lillywater ()Sizin dayanamadım diye paylaştığınız snx mesajını görünce almıştım 4.17 geliyor mu dediniz 4.30 dediniz... ben o yükselmede heyecan yapıp erken çıktım ama sayenizde bugün kar aldım çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()btc kaça çıkar burdan alıyoruz ama beklentin 25 27 k kaç
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()İzlemeyin lütfen. Dün akşamdan beri snx diyorum işlemimi veriyorum 4.30 dan cıkacağım yazıyorum. Spotta bile %20 yapıyor coin.
Bu dönemde kazandınız kazandınız...
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()İlk dirence gelmiş ve salmış. 4.08 de %50 imiş kar marjım hiç emir yoktu olduğu gibi duruyor şuan.
Kaybetme lüksüm asla yok stoplar hep olmalı karda olan pozisyonda