Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Serpilss ()Tamam hocam sagolun
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Satacağım an aldığım an gibi yazarım.
Bu 1 2 gün önemli. Genelde fedden sonra da düşüşler oldu.. Dikkatli ilerleyiniz her daim stop bölgeleriniz olsun kendinize göre
Serpilss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serpilss ()Merhabalar hocam bende sizinle birlikte alım yaptim satarken söyler misiniz eylüle kadar elimizde mi kalicak
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ne şimdisi üst yoruma bak bakayım @Selda09
Ya konusmayım diyorum da duramayacağım.
Sana alıyoruz yazışım 21:03
Storj alımım 0.6177
Alıyoruz diye bildirip 4dk geçiyor ape alıyorum 6.15 den ve sen şimdi bana yükselmişti yazıyosun. Karşındakini ba. skalarıyla karıştırıyorsun o kücük beyinlilerden değilim canım.
1BeğenmedimŞikayet
emel_1 ()Sağol Doğukan hocam
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Acaba yazdığımda ne sa. nsürü var...
1ağustosda a. rsa sa. tışlarına başlıyorlarmış. Çok doğru bir se. çim olmuş.
emel_1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ape storj alırım
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Sen uygun almışsın 75 gelince 21.00 da almışsın çok çıktı alamadım düzeltme gelirse alırım konuşma öncesi artık 75 olursa hemen alicam yazmış olsan öncesinde tetikte beklerdim ortalık durulsun konuşsun beklerim yazmıştın beklemiyordum alacagini
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Lort ne anlar atiyo:))
mebat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mebat ()Hocam biraz salar mi burdan alalım mı
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()10 kere yazdım düşmüyor.
En lazım olması gereken zamanda yok böyle birşey ya
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Selda direnci mirenci unut. btc mi alcaksın napcan?
Ben aldıklarımı alım rakamlarımla paylaştım. Satarkende paylaşırım
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()22.800 halen riskli mi
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ben aylar sonra spot alımı yapıyorum terste değilim ama bu kadar zafer nidaları atmıyorum cok enteresan:)
1BeğenmedimŞikayet
emel_1 ()Selamlar Doğukan aynen takıldım acaba az bir de Alice mi alsam diyorum severim kendisini biliyorsun.