Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Onu dedikten sonra ki hali görmek ister misin :)
Evet favorimde hala bir gönülbağım var ve kı.vrak trade yapabiliyorsanız amenna. Burda herşeyi en ince detaya kadar ve en basit haline kadar yazmam gerek çünkü acemi çok fazla. Rakamlara kadar yazmama rağmen kar edebilen cok az maalesef.
İlayla için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İlayla ()Dün ape için uzak durmak lazım bir süre gibi birşey demiştin. Tam cümleyi hatırlayamadım. Favorilere almışsın :d
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Yolla tabi:)
lehfi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lehfi ()Bende de kalmadım can ustam.
Selfie yollayım mı bende. )
Yakışıklı sayılırdım kriptodan önce.)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Senden de kardeşim.
Bugün yazan herkese lıke verdim hakkım bitti yine düzeltemicem:/
lehfi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
lehfi ()Vallahi dost ya hay Allah razı olsun.
Adamsın valla ustad
3BeğenmedimŞikayet
Executive ()Bu cümleni çözmek için decoder lazım. Kafiyeli olmuş ama sorun yok.
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()taktir sizin uzun vadede ape tercih ederdim. kar, al sat için bir şey diyemem.
Ademdemirag için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ademdemirag ()Ape nasıl apebdar inj arasinda kararsız kLdim
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()btc alta giderse altta yukarı gidecekse al verdiğinde yazar milan burdan
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()lehfi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lehfi ()Hakkım bitti rune de burda bir zil kaldı
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()snx proje olarakta güzel bir coin