Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0472 07:22:03
EUR 36.1882 07:22:03
USD 34.5317 07:22:03
ALTIN ONS $2685.5350 07:22:03

Konu: Petrol'de (Brent) Gartley, ABCD Yarasa İhtimalleri

Merhaba değerli arkadaşlar, Güzel bir hafta diliyorum herkese. Bir süredir Brent petrol üzerindeki yorumlarım vardı: "Gümüş için BossVurguncu (2 hafta önce) Cevap yaz
Brent petrol 200 günlük hareketli ortalama 98 dolar da. Eğer kırılırsa petrol için acı bir düşüş olabilr. Tabi 50 haftalık da 95 dolarda. Her ne kadar geçici olarak tutabilir gibi olsa da 82 ve 70 dolara kadar hatta kötü gitmesi durumunda 60 dolara kadar bile düşme potansiyeli olabilr teknik olarak 2'li Tepe ihtimalinden. Bu da metaller açısından pek olumlu yansımıyor genellikle o yüzden yazmak istedim. Belki de tersi bir durum olur mu, Kesinlik yok tabiki orasını Allah bilir. ytd

Metaller için Olumlu olarak ise dolar endeksinin fazla şiştiği ve negatif uyumsuz olduğu. ABD 10 yıllık tahvillerin de grafiğinin kemale ermesi gibi durumlar göze çarpıyor. ytd
https://altin.in/bossvurguncu/17"

Bunu Grafikle de somutlaştırayım dedim. 3 tane harmonik ihtimal öncelikli olarak görünen. Gertley, ABCD ve Yarasa formasyonları. En kötü ihtimal şimdilik yarasa. Hareketli ortalamalarla da uyumlu olarak yeşil fiyat çubuklarıyla belirttiğim rakamlar teknik olarak beklentidir. Zamansal açıdan emin değilim ancak yıl sonuna kadar olabilir diye düşünüyorum. Özellikle 99-95 seviyeleri kırılırsa çünkü günlük ve haftalık önemli hareketli ortalama destekleridir. Bu nedenle hem günlük hem haftalık olarak attım aynı çizimi. 106-110 usd üzeri kapanışlar gelmeden de bozulacağı yok gibi teknik olarak. Bunlar onslara nasıl etki eder artık o kısmı sabır işi olacak. Yatırım tavsiyesi olmayan tekniğe dayalı kurgusal senaryolardır. Herkese bol bereketli kazançlar.

Yorumlar (47)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yani ki dostlar bu uzun vade grafikler tam olarak çalıştı petrolde

1BeğenmedimŞikayet

Raşid ()

Görünüyor hocam

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu grafik görünmüyor mu

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet dost ayrı bir boyut rasyo genelde neden değil sonuç deseler de bence tam böyle olmuyor. Yani rasyonun da bir tekniği var ve sonucu etkileyen de nedenler değil midir

etacarter için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Rasyo etkisi dost bakalım rasyo nerden çıkışa gececek

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Dost aslında neden pozitif ayrıştı tam emin değilim normalde petrol öncü olduğu için istişare ettik genelde hep öyle oldu metaller için ama bakalım nasip

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Malum DÜŞEN MAL iyetler nasıl etkiler bakalım (;

1BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Hatırlıyorum yarasa formasyonu nu istisare etmiştik bakalım metaller nerde tamamlayacak

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Valla dost bundan aylar önce yıl sonu 60-75 dolar aralığı bekliyorum dediğim zamanlar petrol 130 civarı zirvelerdeyd. Şu an geldiğimiz yere bak ben bile şaşırdım

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Ham petrolde 65 gündemde ve uzuncada stabil kalacağı görüşü var tabi neler olcak bakalm ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bugün itibariyle 75 gören brent 71 gören wtı

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet dost yıl sonu beklentim 70 ler civarıydı grafiğimde de mevcut şaka maka yıl sonu geliyor. İyi oldu akaryakıt lar ve enflasyon açısından çok etkiliyor tarım vs

B_O_Z_H_İ_M_A_S_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()

Daha 70 ler usta.
YTD...

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Efenim petrolü de ne düşürdük :))

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu petrol gidici her ne kadar yerin dibinden çıkarsalar da uzun vadeli Shark yani Köpek Balığı diyor ki benim hedeflerim belli dibe dalacağız :)
Sorun şu ki bizde dolar arttığı sürece yakıt düşmüyor lakin zam gelmemesi bile iyi bir şey

0BeğenmedimŞikayet

Davut19 ()

Admin çözmedim şu işi usta

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hala senin bildirimler bana düşmüyor dost

Davut19 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Davut19 ()

Yine uyumuş millet. Bu saat uyuma saatimi. Gece oturun namaz vakti yatın :((

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İlginç demek ki sonradan mı düşüyor anlam veremedim sağ olun :)

hadiinşAllah74 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hadiinşAllah74 ()

Ard arda 3 mesajınız düştü hocam

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Benim yorumlar yine düşmüyor buna da anlam veremiyorum :)

hakanyks için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Düşerken indirim olmaz azcık yükselse yapştr :)
Henüz resmi bir şey yok ama doğal olarak sylnti çıktı

Karayel12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

hakanyks ()

Hocam anlam veremediğimiz o kadar çok konu varki.

1BeğenmedimŞikayet

Karayel12 ()

bu gece zam var bilgin olsun :)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Petrolü 130 lerden 125 lerden 84 e çektik bizde akrykıt indirimi olmadı. Ne yaşıyoruz böyle anlm vermek zor gerçekten. En azından zmm gelmediğine şükrdiyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Şimdilik güzel çalıştı tamamlandı gartley kelebeğimiz. Diğerleri ABCD ve Bat de hala potansiyel olsa da zamanı olabilr biraz daha.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu eski analiz ve yorumumuz ve tabiki grafik beklentimiz dahilinde gerçekleşiyor abla

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Efenim teknik çalışırkene :))

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkürler abla benim çekincem de o biraz ama altını n vadesi epey uzun petrol bence bu yıl sonuna doğru olabilr ortalama. Ama işte tetikler mi bilemiyorum. Belki de olmaz sonuçta hiçbir şeyin garantisi yok fikir üretmeye çalışıyoruz tabiki ytd :)

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum