Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yani ki dostlar bu uzun vade grafikler tam olarak çalıştı petrolde
1BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Görünüyor hocam
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu grafik görünmüyor mu
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet dost ayrı bir boyut rasyo genelde neden değil sonuç deseler de bence tam böyle olmuyor. Yani rasyonun da bir tekniği var ve sonucu etkileyen de nedenler değil midir
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Rasyo etkisi dost bakalım rasyo nerden çıkışa gececek
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dost aslında neden pozitif ayrıştı tam emin değilim normalde petrol öncü olduğu için istişare ettik genelde hep öyle oldu metaller için ama bakalım nasip
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Malum DÜŞEN MAL iyetler nasıl etkiler bakalım (;
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Hatırlıyorum yarasa formasyonu nu istisare etmiştik bakalım metaller nerde tamamlayacak
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Valla dost bundan aylar önce yıl sonu 60-75 dolar aralığı bekliyorum dediğim zamanlar petrol 130 civarı zirvelerdeyd. Şu an geldiğimiz yere bak ben bile şaşırdım
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ham petrolde 65 gündemde ve uzuncada stabil kalacağı görüşü var tabi neler olcak bakalm ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bugün itibariyle 75 gören brent 71 gören wtı
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet dost yıl sonu beklentim 70 ler civarıydı grafiğimde de mevcut şaka maka yıl sonu geliyor. İyi oldu akaryakıt lar ve enflasyon açısından çok etkiliyor tarım vs
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()Daha 70 ler usta.
YTD...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Efenim petrolü de ne düşürdük :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu petrol gidici her ne kadar yerin dibinden çıkarsalar da uzun vadeli Shark yani Köpek Balığı diyor ki benim hedeflerim belli dibe dalacağız :)
Sorun şu ki bizde dolar arttığı sürece yakıt düşmüyor lakin zam gelmemesi bile iyi bir şey
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Admin çözmedim şu işi usta
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hala senin bildirimler bana düşmüyor dost
Davut19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Yine uyumuş millet. Bu saat uyuma saatimi. Gece oturun namaz vakti yatın :((
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İlginç demek ki sonradan mı düşüyor anlam veremedim sağ olun :)
hadiinşAllah74 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hadiinşAllah74 ()Ard arda 3 mesajınız düştü hocam
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Benim yorumlar yine düşmüyor buna da anlam veremiyorum :)
hakanyks için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Düşerken indirim olmaz azcık yükselse yapştr :)
Henüz resmi bir şey yok ama doğal olarak sylnti çıktı
Karayel12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hakanyks ()Hocam anlam veremediğimiz o kadar çok konu varki.
1BeğenmedimŞikayet
Karayel12 ()bu gece zam var bilgin olsun :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Petrolü 130 lerden 125 lerden 84 e çektik bizde akrykıt indirimi olmadı. Ne yaşıyoruz böyle anlm vermek zor gerçekten. En azından zmm gelmediğine şükrdiyoruz.
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Şimdilik güzel çalıştı tamamlandı gartley kelebeğimiz. Diğerleri ABCD ve Bat de hala potansiyel olsa da zamanı olabilr biraz daha.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@Yaseminnisa
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu eski analiz ve yorumumuz ve tabiki grafik beklentimiz dahilinde gerçekleşiyor abla
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Efenim teknik çalışırkene :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler abla benim çekincem de o biraz ama altını n vadesi epey uzun petrol bence bu yıl sonuna doğru olabilr ortalama. Ama işte tetikler mi bilemiyorum. Belki de olmaz sonuçta hiçbir şeyin garantisi yok fikir üretmeye çalışıyoruz tabiki ytd :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)