Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0416 22:18:54
EUR 36.0086 22:18:54
USD 34.5455 22:18:54
ALTIN ONS $2710.0400 22:18:54

Grafiği gönderen: Manga

altta gördüğümüz resime bakacak olursak onsaltın düşüşü devam eder. grafik aylık.

aylık düşüş devam eder fakat haftalık olarak günlük olarak yukarı gidip gelme olasalığıda var. buna garanti veremeyiz.

grafiğe bakınca aylıklarda dip yapmadığı kabak gibi ortada))

yani buralarda kararı kendimiz vermeliyiz.

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

dosdum ben ne dediğinizi anlamıyorum inanın..

yani fikrinizi söylemeyinmi diyorsunuz. düşeceğini bile bile söylemeyelimmi.

söyleyin ne diyorsanız onu yapayım.

Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

euro ve gümüş tercih edilebilir demiştik.
Ytd

USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dzn_ ()

Şu negatif görüşleriniz düşünceniz adı herneyse düşecek dibi bulacak görüş sahibi olacaksınız hep çok biliyorsanız düşeceği tarihi ve yükseleceği tarih vererek yapın bu işi

Manga için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

dosdum sohpet ediyoruz. seni korkutarak ne geçecek elimize.

biz insan değilmiyiz dosdum. neden korkutalım. öyle bir alğı yarattıysam kusuruma bakma dosdum.

Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Dzn_ ()

O zaman götürüp çöp konteynıra atalım iyi olurmu onlara ne hacet korkuyu sizler pompalıyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

İşte orası fena:(

0BeğenmedimŞikayet

__AVK__ ()

Teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

euro ve gümüş, dolar ve altina göre 1 tık daha daha potansiyelli görünüyor
Ytd

__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ülker345 ()

Sayın manga teknik olarak bu işten hiç anlamıyorum, video lara baktim yine bisey anlamadım, yokmu bunun satin alabilecegim kitabı en azindan biseyler ogrennek isterim, rica etsem yardimci olabilirmisiniz.

-1BeğenmedimŞikayet

Manga ()

hocam onsaltında düşüş aylıklarda var fakat bazı güvenilir yön göstern indikatörler var. 4h 1699 rakamından yukarı bir yükseliş gösteriyor.

4h macd ayar larını 9-26-3 yaparsak yukarı kesmek üzere. kesmemiş ama kesebilir görünüyor.

yani görüntüye bakarsak yukarı gidebilir görünüyor.

macd ayarlarını 9-26-3 yaptığımız zaman yönünü önceden gösterebiliyor. tabiki bir fikir alış verişi.

1BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

o zaman evdeki kilimi heybe yaparız. şaka şaka. o zaman yeniden bir değerlendirme yaparız. :)
ytd

0BeğenmedimŞikayet

Esrarengiz0666 ()

Ozaman 1640 ta anlaşalım hocam:)

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

ya 1677 yide kırarsa))

1BeğenmedimŞikayet

Esrarengiz0666 ()

Teşekkür ederim hocam takipteyiz bekleyip görelim

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

euro try mi sordunuz dosdum

__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

evet tepki olur fakat tepki diyip geçmemek gerek kalkarda haftalık bir yükseliş yapmaya kalkarsa 2000 dolar bile gelir. fakat sanmıyorum dip yapmaya gider.

Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Manga ()

olabilir hocam zaten trend çizgisi dediğiniz rakamları gösteriyor.

.

0BeğenmedimŞikayet

__AVK__ ()

euro beklentiniz nedir hocam

0BeğenmedimŞikayet

__AVK__ ()

euro beklentiniz nedir hocam

1BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

1677 ye kadar düşüşü olağan görürüm.
Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Esrarengiz0666 ()

Emeğinize sağlık hocam yukarı gidip gelmesi tepki yükselişi olarak kalır değilmi

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum