Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()dosdum ben ne dediğinizi anlamıyorum inanın..
yani fikrinizi söylemeyinmi diyorsunuz. düşeceğini bile bile söylemeyelimmi.
söyleyin ne diyorsanız onu yapayım.
Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()euro ve gümüş tercih edilebilir demiştik.
Ytd
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Şu negatif görüşleriniz düşünceniz adı herneyse düşecek dibi bulacak görüş sahibi olacaksınız hep çok biliyorsanız düşeceği tarihi ve yükseleceği tarih vererek yapın bu işi
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()dosdum sohpet ediyoruz. seni korkutarak ne geçecek elimize.
biz insan değilmiyiz dosdum. neden korkutalım. öyle bir alğı yarattıysam kusuruma bakma dosdum.
Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()O zaman götürüp çöp konteynıra atalım iyi olurmu onlara ne hacet korkuyu sizler pompalıyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()İşte orası fena:(
0BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()euro ve gümüş, dolar ve altina göre 1 tık daha daha potansiyelli görünüyor
Ytd
__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ülker345 ()Sayın manga teknik olarak bu işten hiç anlamıyorum, video lara baktim yine bisey anlamadım, yokmu bunun satin alabilecegim kitabı en azindan biseyler ogrennek isterim, rica etsem yardimci olabilirmisiniz.
-1BeğenmedimŞikayet
Manga ()hocam onsaltında düşüş aylıklarda var fakat bazı güvenilir yön göstern indikatörler var. 4h 1699 rakamından yukarı bir yükseliş gösteriyor.
4h macd ayar larını 9-26-3 yaparsak yukarı kesmek üzere. kesmemiş ama kesebilir görünüyor.
yani görüntüye bakarsak yukarı gidebilir görünüyor.
macd ayarlarını 9-26-3 yaptığımız zaman yönünü önceden gösterebiliyor. tabiki bir fikir alış verişi.
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()o zaman evdeki kilimi heybe yaparız. şaka şaka. o zaman yeniden bir değerlendirme yaparız. :)
ytd
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Ozaman 1640 ta anlaşalım hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()ya 1677 yide kırarsa))
1BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekkür ederim hocam takipteyiz bekleyip görelim
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()euro try mi sordunuz dosdum
__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()evet tepki olur fakat tepki diyip geçmemek gerek kalkarda haftalık bir yükseliş yapmaya kalkarsa 2000 dolar bile gelir. fakat sanmıyorum dip yapmaya gider.
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()olabilir hocam zaten trend çizgisi dediğiniz rakamları gösteriyor.
.
0BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()euro beklentiniz nedir hocam
0BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()euro beklentiniz nedir hocam
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()1677 ye kadar düşüşü olağan görürüm.
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Emeğinize sağlık hocam yukarı gidip gelmesi tepki yükselişi olarak kalır değilmi