Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()dolar endeksi eğer 0,786 104 seviyesini aşağı kırarsa düzeltme yapma ihtimali kuvvetlenir.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()dxy de hedef geldi rasyoda 89 aşağı kırılırsa alt yorum gerçekleşecek gibi
@Zeyce61
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Gene iki arada bir derede hafta kapanışı yorum yapılabilir gibi değil. Pazartesi takip için sayfada bulunsun.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Daha 18 in altını görmeden gene 13 dolar lar konuşulmaya başlandı bende farklı bir ihtimali göstermek istedim grafiklere baktığınızda hangisi biraz daha ağır basıyor.
1BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Sayın Reşat oyunlar oyunlar
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Dakikalar içerisinde bu nasıl bir tuzak ? Fikri olan var mı ?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu da manipülasyonun fotoğrafı bir anda aly yoruma bakabilirsiniz. Nasıl oluyorsa rasyo dxy Altın ons ayı anda hareket ediyor
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumdaki ikinci desteğe de geldik aşağı devam ederse inşaallah gümüşün yukarı atağını seyrederiz.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Teşekkür ederim inşaallah olumlu olur. Grafiğe bakarak beklenti olumlu yönde görünüyor
veri açıklanmadan fırsat verecek gibi belki de birileri önceden bilgi alıp işlem açıyor ?
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Akşam 17'de michigan verileri var kırmızı gelirse güzel tepki veriyor
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Bozwolf_95 alt yorumu size yazmıştım etiketlemeyi unutmuşum ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hayırlı olsun ben de bir parça gümüş çıktım. Kar yazarsa CAD ı da çıkmayı düşünüyorum. Az kaldı.
dxy ikinci desteğe gidiyor rasyo gümüş lehine devam eder Altın da sağlam durabilirse gümüş güzel bir tepki verebilir ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet durum iç açıcı değil düşüş ihtimali de yok demiyorum ama altını n iyi direndiğini düşünüyorum dxy 107,49 u aşağı kırarsa da gümüşten güzel bir düzeltme bekliyorum altında da bence hala ümit var.
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Hocam Altın ons kötü duruyor gümüşte nasıl pozitif olalım