Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (108)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@Uslanmaz_TR bu grafik çalışmamdaki yeşil fiyat çubukları da benim teknik olarak beklentim. Çünkü yengeç hedef seviyeleri. Açıklama kıdmında da da belirttim bazı durumları tabiki. Tüm hedeflerine gider diyemem ama en azından bir hedef almalı diye düşüyorum. Sonrası temel veriler ile kanal kırılımlarını izlemek gerekecek. ytd
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bil mukabele
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bereketini gör inşaallah
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bencede. Tebrikler
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzel yerden alım yaptı bence :)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()İnsaallah sağ saglim atlatırsın. Emanet parayla iş olmaz ama:( ne diyim kardeş bilemedim. Biraz sabır
Omermesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Vıyyy:)) başarılar
0BeğenmedimŞikayet
tekel46 ()o halde bu gumus cıkmalı cıkacak etacım:)))
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Nasip içelim :) kahvemizi
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Aldım tekelcim ytd.
tekel46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tepeden verdiler malı alttan almayı severler demi
0BeğenmedimŞikayet
tekel46 ()eta cıdden aldınmı gumus::)))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dur bi kahve içelim iyi dedin dost, bu kurban bayramında yeterince boğa kesildi artık yemek içmek vakti :D
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bence mal kapiyolar küçük yatrmcidan ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet o da çok önemli dost onu unutmamak lazım, maliyetinin Altın a giderse işler çok karışır bu irrasyonel bir durum olur ve rasyonel olmayan durumlar tuzak anlamı taşıyabilir
0BeğenmedimŞikayet
€urodol ()Sen uzay kostümünü yeniden giy bi uzay yolculuğuna çıkmadan bu gümüşün çıkacağı yok.. arada bir houston bir iki ses deneme demeyide ihmal etme :)))
Profil resminide rokletle değiştir bak o zamanda gümüş nasıl roketler herkesı tersden kurtarmış olursun:))) seni severim eski bir dost...
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aslında çok doğru dedin abla para zaten kazanılır, inşallah :)
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()1 ons Altın çıkarma maliyeti yaklaşık 1700 dolar dost bu rakam 2021 yılı için o bakımdan aldım ytd. :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet dost zamansal olarak bişey diyemiyorum ama riski var diye düşünüyorum teknik olarak yani. ytd
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ballı kaymak kahve ile lokum olur o zaman
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Halen terso bekleyen var biz 3. Karı alcaz yakında ondan :)))
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim Boss, sen benim hem kardeşim hem arkadaşımsın, hemde üstadım benim gözümde kıymetlisin , iyi güzel insanlarla buluşmak kalp kırmadan gönül dostlukları kazanmak niyetindeyiz daha ne isteyelim hayattan huzur, sağlık, afiyet hepsi bu kadar; ))
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ağustos başı gibi bekliyorum o tehlikeyi dost daha yolu var son zirve benjoda 7 ay öncesi 18.60 civarlariydi ytd.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ayılar da kış uykusuna yatarsa fena olmaz :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dost dolar esasen tehlikeli sularda diye düşünüyorum parite ye uygun olabilr belki. Tabi kesin değil ama FED de çok zorluyor. Belki de FED'den faiz arttırmama kararı çıkana kadar temkinli olmak lazım ama arada yine fırsatlar olabilr. Ama ben daha çok teknikçi olduğumdan temeli öncelik almıyorum ama teknik işleyecekse zaten temeli de kılıfına uyduruyorlar genellikle. Yine de spenk efendi artık ne derse orasını bilmem. Ağalar bizimle eğlenir genellikle :))
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Teoriye göre ilk durak TL bazlı 15.50 tl ytd.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Aynen dost
Karadayi_akrep için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Benjo 14.70 iken tenekemiz 12.40 idi şimdi benjo 17.40 teneke 10.30 larda acelem yok
0BeğenmedimŞikayet
Karadayi_akrep ()Lafla peynir gemisini halen yürütüyorlar bravo