Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen hocam dolar olarak diplerde şu an
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Hocam ASELSAN için rakaminiz varmı nereye kadar yükseliş beklentiniz var.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Hadi inşallah sabırla bekliyoruz
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()sterlin iyi yerde kapattı gibi. İnşaallah haftaya daha yüksek yerler görürürz. 21.70 gibi.
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()sterlin var zaten biraz da gram var gram için dedim onu:)
Lordbey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()İnsAllah kısa vadede gelir
Onurozgr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lordbey ()sterlin mi aldın
0BeğenmedimŞikayet
Onurozgr ()pound da ki hedefleri gördün mü :))
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Sela. Hocam aselsan çok üzdü
1BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Tamam hocam bunları alabilir yani arlads çok sağolun. saygilar hayirlaa
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Orası öyle hocam da eldeki degersizleşir düşmeden satmak lazım o zaman:)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Tamam hocam elimde odaş, ereğli , aselsan , thy var
Omermesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Evet hocam 1680 altı zaten bizi bitirr. ama onslar bu fedler ile nasıl yükselecek orasida muamma çok yordu beni hocam. bildiginiz gibi değil ben eski uyelerdenkm Abdülhamidhan. sizi çok yordum elinizde iki üç hisse varsa orta vade için
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam sizden de Allah razı olsun ons Altın önce 1790 sonra 1820 üstüne çıkarsa düşüş biter o zaman tutulur yoksa yükselişler sadece tepki yükselişi olarak kalır hele 1680 altına düşerse ki o zaman söylenecek söz kalmaz
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Allah razı olsun hocam. moreller bozuldu artık bu onslardan kurtulmam gerek. sizim borsaya geçtiğinizi duydum arkads şöyledi bende anlamıyorum pek hocam. orta vade alabilecek
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()dolar rampa yukarı gidiyor hocam
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Onslar için diyorsunuz ozaman:(
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Onslar icinmi dolar icinmi
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam rampa aşağı giden bir araba görüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Hocam mesaj attım ama :) ne gordugunuze dair
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam korkunun ecele faydası yok kırarsa gider şu anda bakınca ne görüyorum biliyormusun
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Ondan korkuyorum zaten hocam yani kirarsa zor kurtuluruz
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam 1680 daha önce kıramadığı destek noktası tepki gelmesi olumlu ancak daha da olumlu olması için 1820 üzerine çıkması lazım. şayet ilerde 1680 i kırarsa daha aşağılara gitmek ister.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam düşürse daha iyi olur Hiç değilse düğünlerde rahatça Çeyrek takarız
1BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Birde dolar TL için paylaşımınız varmı size zahmet. saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Hocam 1680ustunde kalması olumlu mu peki
0BeğenmedimŞikayet
Onurozgr ()Usta hoşgeldin pound da hedefler ne durumda
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen artı 1680 Altın a düşemememiz gerekiyor.
1BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Akif hocam Altın ons 1680 lere kadar değdi oradan tepki verdi şimdi hedefte ki rakam geldi . burdan sonraso için altında kalamdigi sürece hedef neresi olur
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()İnşallah o kadar düşmez hocam 1320 ons için çok düşük olur gram fiyatı kaça iner o zaman?