Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (109)
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Piyasada Altın kural fiyat mutlaka emalarda bulusur
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Formundasin üstadım:)) iyi birsey mi kötü mu onu çözemedim:))
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Sana zaten Jasmin diyorum sıkıntı yok :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()En az sizin kadar iyi kanal cizmezsem bana da Yasemin demesinler:)) hadi bakalım:))
1BeğenmedimŞikayet
Kurtuluş38 ()usd am bütün şehir destekçi yeterki soğukkanlı olalim
10BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()11.46 desteği şu anda çalışıyor ama yine de mahalleliyi desteğe çağırın.:)
Ytd
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Gümüşe reset attık dediğimizden bu yana güzel hareketler yaptı Gümüş Beğ. Gümüş Bey bizi dinledi. :)
YTD
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Bak hayallerimizle oynama dedin. Oynamamışız, değil mi?
:)
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()10.28/10.33 üstünde yön yukarı demiştik.
Gümüşe reset attık dedik. O günden itibaren yatay yukarı hareket yapıyor. Altın a inmedik.
ytd
1BeğenmedimŞikayet
Deniz58 ()Sagolun hocam
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Alt yorum grafik
Fibo 0.618 = 10.99
direncimiz var.
Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Diren23 ()Süper bono vb. Sert müdahaleler 20 üzerinde gelir bence Ustamm, kontrollü yükselişe göz yumacaklardır. 23.40 civarı diye düşünüyorum. Keşke yükselmesi ama maalesef. 5-6 dan 18 lere gidene kadar izlediler mesela.
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hayırlı sabahlar hocam ve @Gırdali hocam ilginiz için teşekkür ederim. Sağlık problemim yok çok. Özel bir konu da sıkıntı yaşıyorum. O da geçecek insALLAH. Hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()10.87/10.88 takipteki rakamımız
YTD
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Ravza kardesim anlamayamadim bir sıkıntımı var
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Amin ablacığım :(((
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Benimki de, yalnız değilsiniz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Amin
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()amin inşallah hocam
Omermesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Amin ALLAH razı olsun hocam. Haklısınız sınavlar bitmez biri bitse diğeri başlar. Ancak bu seferki zor geçiyor hocam:(
1BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Rabbim insaALLAH bizi seviyor razıdır bizden:(
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ne dersin sıkıntın varsa Rabbim hayırla afiyetle geçirsin inşaallah. Hep sınavdayız hepp:((
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Aleyküm selam hocam. RABB'im seviyor ki imtihan ediyor.
Omermesut için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Amin hocam. Hayırlı sabahlar
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Selamün aleyküm Ravza hocam. mersk edip profunuza baktım iyisiniz inşallah kötü birşey yoktur umarim
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Profilinden okudum. Allah yar ve yardımcın olsun ve tez zamanda sıkıntılarını gidersin.
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hocam size yazdığım ulaşmadı sanırım. Profilimdeki kişisel not kısmına ekledim ordan okur musunuz?
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Hocam ihtimaldirki kapanışa kadar ons biraz daha yükselip sanki haftaya iyi başlayacak görüntüsü verecekler. Acaba asya bu yükselecekmiş gibi kervanına katılıp pazartesi yukarı yönlü bir atak atabilirmi. Mesela 19.100 gibi.
1BeğenmedimŞikayet
İKİZLER58 ()Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Estagfirullah. Çok kıymetli dostlar var burada.
Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim Ravza Hanım. Nasılsın?