Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (106)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Oldum sn cursed
Cursed için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cursed ()Hocam stop oldunuzmu
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn cursed riskl lakin stoplu
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Günaydın sn veterinersin doğru anlamışsınız
VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Günaydın Bünyamin bey. İyisiniz umarım.
Doğru anladıysam sizi "b2iv oluşumu 26981 ve v ten önce %50 olabılır" diye yorumladım. @Varabey
0BeğenmedimŞikayet
Cursed ()Fazla riskli gibi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Sayın varabey kısada 26981 görme ihtimalimiz olabilir mi diyorsunuz?
5BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Risk alınarak bir miktar stoplu btc alındı ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Kısaca oluşabilir %50 risk kaydı ile ytd
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Her halükarda iv sonrası v gerçeği belki bir b2iv oluşumu 26981 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Unutmam sn barış44 kesinlikle yazarım
Baris44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baris44 ()Hocam ama unutma söyle zor durumdaym
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Şimdi değil v bitince sn baris44 zira v de fiyatı düşecek insanlarımız aceleci ve zarar etmelerini istemem
0BeğenmedimŞikayet
Aras04 ()Eyvallah Varabey
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()V yi bitirince yazacağım sn aras04 daha önce belirttiğim gibi uçan kaçan yok ytd
Aras04 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baris44 ()Söyle hocam lütfen
0BeğenmedimŞikayet
Aras04 ()Varabey bende sizi takip ediyorum. 2 jeton u bende bekliyordum sizden kaçırdım mı acaba?
3BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Anladım eger v varsayım oluşursa ki öyle düşünüyoruz 2 tane jeton ismi vereceğim x100 uzun vade belki zararınızı çıkarırsınız daha önce belirttim ytd
0BeğenmedimŞikayet
Baris44 ()Val hocam kurusun kalmadı. 70% lunada kaybettm
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Wu için 18xxx lerce alın 24594 satılabilir diye uyardım napcaz konusuna gelince nakit bulundurmak iyidir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Baris44 ()Tşk hocam kaldk napacaz
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn baris44 24594 aşağısında kaldığı müddetçe zamanla 13899 kadar 5v hareketi yapar grafik 24594 üzerinde fiyat sabitleşirse 29131 ekadar çıkabilir orta vade aksi takdirde güney 5 yani v hareketi oluşur ytd
1BeğenmedimŞikayet
Baris44 ()Hocam net bişi anlamını yazsan büyük zararımız var 39k mi gidecek btc orta vade
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Wu grafda %38 lik risk katsayısı v de 17620 ye kadar aylıkta rsi 39.1921 ortalamayı sabitler ytd
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Fanlara girdimden beri rahatim coin bana yaramiyor:))
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal_ ()Kardeş sana zwhmet tercüme eder misin ne diyor
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Fanlar ayrı bir dünya çogu iii yapmamış kitle temel hareketli ytd
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Eline saglik kâr satısı yapiyorum sabahtir. fandayim
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()13xxx diye düşünüyoruz daha önceki yaptıgı güney hareket n puan stakasına göre eth ve tabanı için 825 ve 925 aralıgında büyük alıcıların devreye girecegi öngörüsü v de degişkenlige ugrayacaktır ihtimali var sn kral ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Yazıp çizdiklerimiz yeknik öngörü yanılabilirizde target direnç ve desteklerin zaman oluşumlarına göre öngörüde bulanabiliyoruz 3 gün önve 24594 için zaman öngörüsü bitmişti şimdi anlayabildigimiz 48920 n puanlık bir hareket için yani 24594 ile 13xxc arasındaki oluşum için min zaman birimi 60 gün diyebiliriz sn cursed ytd