Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Sağol abi sanada kolay gelsin...
Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Tam olarak öyle yapıyorum :) insan yeterki birşeyi öğrenmek istesin yaş kaç olursa olsun öğrenir. Bende yeni başladım daha yolun başındayım hem öğreniyor hemde deneme grafikler ile eksiklerimi görmeye çalışıyorum. Bazıları işe yarıyor bazılarıda şaşıyor ama olsun böyle böyle öğreneceğiz inşallah :) uzaktan izleme yakınlaş abi :))
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bu arada sizede bereketli kazançlar...
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür abi. Siz benden daha tecrübelisiniz biz daha yeniyiz grafik attığımızı gören hoca sanıyor ama öyle değiliz abi :) sadece gördüğümü çiziyorum okadar. Eksik noktalarımız oldukça fazla ama zamanla uğraşarak belki seviyemizi ilerletiriz :) saygılar, hayırlı bayramlar abi.
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim sağolun. Şahsen tahminim bayram sonrası bir kırılım olması ve toparlamaya başlaması yönünde. Bu grafikteki fibo noktaları bugüne kadar iyi çalışmış. 959 önemli görünüyor. Bir gerisinde 881 desteği var oraya kadar ineceğini sanmam belki biraz sarkmalar olabilir grafiği bozmadan ama aşırı bir sarkma olacağını düşünmüyorum. Ytd. Ancak piyasa bu ne yapacağı belli olmaz anlık bir olay herşeyi değiştirebilir! Saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim sağolun. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz naçizane. Bir faydamız oluyorsa ne alâ. Saygılar...
Benim_dünyam için cevaplandı (yorumu göster)