Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
kazanağ ()tşk @Periyot üstadım ana desteğe gelse ne âla tabii benim için yatırım yapmış olanlar hakkında hayrlısı olsun
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@kazanağ hayırlı akşamlar bereketli kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hayırlı yolculuklar, hayırlı bayramlar dileriz hocam:)
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Sağ olun eksik olmayın bugün yoldaydım, sayfaya pek uğrayamadım.
@Yaseminnisa
@Ravza_
Şimdiden herkese hayırlı bayramlar dilerim
Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()@Periyot hocam hem iyi bir takozcu hem de barikatci:)
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Haha:) ben niye çekeyim. Takozu koy diye ben dedim zaten:))
Hayırlı bayramlar
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()@Yaseminnisa Hocam periyot hocam takoz koymuş sakin çekme :)) hayırlı bayramlar olsun hocam
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Emeğinize sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Teşekkürederim çok sağolun, şimdiden iyi bayramlar.
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Eline sağlık kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederiz hocam elinize emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bugün attığım gr grafiklerine yükselen takoz görünümü de mevcut belirttiğim yerler belkide takoz çalıştıran yerler olabilir ...
Kesinliği yoktur sadece görüntü olarak dikkatimi çekti... indikatörler de aşağı doğru gidince paylaşmak istedim. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Hayırlı akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Bugünkü veriler onsa yarayabilir şeklinde geldi, cumaya bakalım artık, cumaya keskin bir kırılım görebiliriz sanki veriler sonrası, yada her zamanki gibi ne şiş yansın ne kebap misali muallakta veriler çıkartırlar.
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bakınca yükseliş de görebiliriz düşüşte, w fmsine bakarsak yükseliş görünür, üçgen fmsine bakarsak düşüş o yüzden emin olamıyoruz:))
bizde yardımcı olarak indikatör ve trend rakamları üzerinden yön hakkında ip ucu yakalamaya çalışıyoruz.. ikili değil üçlü tepe yapmış:))
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Hocam aynı zamanda bu grafikte ikili tepe yokmu?
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@cihannüma dün sormuştunuz ... teknik olarak böyle bir görüntü mevcut.. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Gırdali ()Elinize sağlık. Grafik için de teşekkürler.