Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Benim Antrenörlüğüm var. Hem at eğiticiliği hemde binici eğiticiliği. Jokeyler düz koşu da ata binenlere denir, benimki en. gel atlama
Melisss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bu ne?
Bitcoin için Selda09 yorumu (1 saat önce)
20 den küçük parça gitti
https://altin.in/selda09/2
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Afiyet olsun jokeymi oldun:))
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Aldım sattım vergi hariç 10 kuruş kar ettim işte öyle değil mi 34 48:)
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()49 dedin 48 de sattım:)) dinledim ya cancazim:))
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Kolay kolay tl bakmam tl bakıp tek rakam verdim şimdiden hayırlı olsun diyip kenara cekildim, gidip önceden satmış üstüne birde sattığı yerden yukarda almış:)
Ne diyebilirimki
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Hddjsjah üzdü :)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Hiçbir dediğimi dinlemediğin için takıl kafana göre:)
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()20.48 de sory 49 yanıyordu o an 50 demeyecek diye:)(
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Görüşürüz iyi geceler yüzde 50 maldayım beklesem mı yarın akşamı
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ooo afiyet olsun 20.50 da sattım. zaten yüzde 50 tl. yi son aldığım nasip çıkarsa 60 70 de satarım hepsini yeter bu kadar heyecan
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Tesekkurler sagolun