Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()62 ve 68 den tekrar alınanlar satıldı oran elde kalan %30 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Samurayın onurunu dograr salata yaparlar ytd
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Unique_identty ()teşekkür ederim hocam emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()50 55 arası 5/1 A. 48 52 5/2 A risk bölme yapılabilr sn unique ytd
Unique_identty için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Unique_identty ()merhaba hocam daha tamamlanmadı değil mi hocam. usd ruble 48 50 bekliyoruz dimi ytd
1BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Elinize sağlık hocam bu ne demek oluyor rublede satış düşünüyorum TL olarak nereye kadar çıkabilir kısa vadede
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()usd rublede 5/1 A ve 5/2 A hareket poz tamamlanması ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ve çin abd ye çip kısıtlaması getirecek imha 1artı 8/8 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Teşekkür ederim hocam beklemedeyiz..
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Z2 18.34 c2 ile son destek bu destegin üstünde fiyat teklifi oluşursa yükselir diye düşünüyoruz ytd
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Abi gümüş onsta ne durumdayız
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Çin tayvan gerilimi tırmanacagı kadar tırmanır abd batı ve dogu arasında kalır ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Jpy usd takviyesiyle 137.21 sonra yine 14x ler ytd
0BeğenmedimŞikayet
Unique_identty ()teşekkür ederim hocam
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Günaydın Sn unique ruble ithalatı sıfır ihracatı fazlalaşmış bir yapının para birimi beklentim 48 52 ve 50 55 bantları satınca yazarım ytd
Unique_identty için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Unique_identty ()Günaydın hocam nasılsınız. ruble de durum nedir . satınca lütfen yazarmısınız
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ab 7. Yaptırım paketini hazırlarken birileri G7 nin imha onayına gidiyor big şhort energi faturaları yüzünden iflas eden firma çöplügü üzerine kurulacak ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Hongkonk parite yi samurayların onuruna ragmen kabullendi japon denizinde sahalin ytd
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Evet hocam bu düşüs benim çok moralimi bozdu satıp gümüşe geçecektim onuda yapamadım çok fazla düştü
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Dünya gaza petrole muhtaç kaldıgı müddetçe ruble deger kazanır sn meleknur varil fiyatında 380 usd gaz metre küp 4000 euro gibi bir penetre var siz anladıgım kadarıyla hemen fiyatlanma bekleyip panik yapıyorsunuz ytd
meleknur_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Hocam düşüş devam mı rublede sizce TL olarak bugün yine düştü baya hiç çıkacak gibi durmuyor
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Haklısınız hocam geçen hafta güzel kâr bırakmıştı satmadım cok pişman oldum daha önce de böyle olmuştu bugün gümüşü sattım biraz daha ruble eklemek için ruble fiyatının yarısına düşebilir denildi o düşüş bu mudur diye panikledim
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn meleknur siz daha önce 70. xx oldugunuzdada panikle sormuştunuz 55 de sattıgımı 62 de tekrar aldıgımı ifade ettim konjöktür degişkendir bu gün haber bazlı oluşan grafı teknik olarak daha önce öngörüyoruz lakin haber temeli oluşmadan bu sadece öngörü olur graf takip ediniz kar ettiginizde satın fiyat düştügğnde alınız benim orta uzun vade beklentim ruble için 33. xx siz kısada hemen beklenti kurabilir veya al sat yapabilirsiniz ytd
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()İnşallah öyle olur hocam grafiği görünce korktum bugün çok düştü zaten:(
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bu süre 3 ay sn meleknur v yi yani 5/1A bitmeden çıkmaz daha öncede sormuştunuz 55. xx 70. xx yaptı 50. xx düştü şimdi 5/1 A oluşacak 48. xx kadar sonra 78. xx ytd
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Hocam 78 mi çıkacak 48 bekliyorduk en son çıkarsa daha çok düşer mi ruble TL olarak
0BeğenmedimŞikayet
SAKİN_UYSAL ()Pardon bunu şimdi gördüm. Önceki ezberimde idi.