Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
Forwet ()yukarıdan bakınca doğru dünün Altın da fakat haftanın üstünde de olabilir haklisin beklemek daha doğru olur
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Kardeş bu tobo 24bin gördü şimdi ne olacak yorum bekliyoruz
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Usta herkes istediğini yapabilir tabikide.
Benim sattığım mal bugün sattığım yerin %10 Altın da ama almak istemiyorum. 3 gecedir geceleri dönüyor ne dönüyorsa. Alacaksanda imkanın varsa gece 3 4 ü bekle istersen.
Forwet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Forwet ()oluşum bozulacak Gibi ama ya cekimserim ya sabırsız bilemedim.
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Üst yorum @Forwet
Ben bu toboyu 2 hafta bekledim ve sonunda formasyonu bozup 18lere indi...
Şimdi ? 24k
Bugün obo görüyorum ve oluşum bozulma yolunda.. Acele etmeyeceğim...
0BeğenmedimŞikayet
Adrenaline_68 ()Tamam usta
0BeğenmedimŞikayet
SaraNostra ()hocam bu bttc'de 87-88 arası işlemler dönüyor. bu işlemleri biz de buradaki gibi takip etsek kar edebilir miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Yokmu öneriniz diyorsanız ama olduğunda yazıyorum ve herkes karını alıyor.
Tekrar etmekte fayda var.
Bitcoin için LostPassenger yorumu (3 gün önce)
Arkadaşlar kripto piyasası Manav yada Market değildir.
Bende Manavcı değilim.
Habire bişeyler alınıp satılmaz. Sürekli aynı sorular geliyor. Olgunlaşan birşey görüp çizdiğimde işlem yapmayı deneyiniz.
https://altin.in/lostpassenger/8
Adrenaline_68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kahve_rengi ()Çok bile bence:)
0BeğenmedimŞikayet
Adrenaline_68 ()Keske unutmalik alaydik
0BeğenmedimŞikayet
Adrenaline_68 ()Yokmu öneriniz zarardayim lutfen yardim edin
5BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Teşekkür ederim.
%90ında üzerinde ve cok kısa bir sürede olduğu aşikar ancak en üzücüsü Emeğimin karşılığını kesinlikle almıyorum...
biber3033 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()1 günde veriyoruz 2x yetmiyor mu :)
Kahve_rengi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Arpa TL var binance re de
0BeğenmedimŞikayet
biber3033 ()Tebrikler hocam. Uzun zamandır takip ediyorum sizi. Dediğiniz yüzde 90 geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_zanat ()Cüzi bir rakam almıştım hocam beni tatmin eden para olmadı hayırlısı kaç gündür takip ediyordum yinede bereket versin
0BeğenmedimŞikayet
Kahve_rengi ()Verdiklerinizi takip ediyorum, hiç girmedim btc ye guvenip, lakin bi gün girecem. sabir şart ama. alanlar 1 saatte 2×istiyo, :)
0BeğenmedimŞikayet
Alibey0001 ()Şu ctsı de yapsa hareketini, zalım sıkışıp kaldı.
3BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()İsmini andığımız 1 günde 2x yapıyor @Mustafa_zanat umarım almıştınız.
0BeğenmedimŞikayet
biber3033 ()Hocam ape ne olur bakabilir misiniz. destek bölgesini bilemiyorum. Neresi destek ape de
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Eyvllah usta Allah razı olsun. Bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Hiçbirşeyi ellemeden işaretlediğim yere stop rakamını yazıp confirmliyorsun.
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()Doğukan bulamadim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Abi ben stop falan bilmiyorum malesef:) o zaman uygun Bi yerden çıkayım ben
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()117 direnc gözüküyor. Akşamüstü cıksaymıssın keske yada stop koysaydın. Şuan bir hareket yok
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Bchde umut kalmadı mı usta 100 dolar 10x atmıştım 118tl giriş 107 de lick oluyor şuan yuzde 30 zarar var.
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Bch yi ben çıkmadım o zaman en uygun yerden kaçmak lazım teşeklürler usta.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()10x geçmeyin. 1.73 1.74 son rakam. Oranın Altın da olusum bozulur. Bch yi pazar gecesi shortların büyüklüğünü görünce cıktık biz 120 den.
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Kavgaya long girmek mantıklı mı kaç x girelim usta sence
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bugün konustuk onuda. Geçen senenin dibinde geziyor. Unutmalık alınıp 2x beklenebilir
Mustafa_zanat için cevaplandı (yorumu göster)