Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Ayfah ()kitabını yazmış o coinin. Haftada 1 kaçtan düştüğünü hatırlatıyor:))
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Tükkan kapalı yapcak birşey yok dost :)
Fgs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fgs ()Beklicez dost ne yazıkki öyle Abd faiz indirmeye başlarken bize yukarı doğru gideceğiz bu aralar burada takılmamak laizm al sat hariç.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bende diyorum bilmediğim bı coin ıssızadam daha çok biliyor o coini
NEO_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Sende olduğunu sormadım, fikrin varmı bu spell le, nasıl bir coin, çok zarardayım, satsakmı acaba
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bendede kur korumalida ana para ve bı miktar kar amma velakin jetonlar elde kaldı :)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Dost bende spell yok o işle @Issizadam63 ilgileniyor daha çok alıp zararkes yapıyordu aylardır ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fgs ()13 olmazsa 26 mümkün gibi.
0BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Eta bu spell de alım emirleri çok komik rakamlara koymuşlar, 0.0013 try gerçekten bu rakamlar mümkün mü
0BeğenmedimŞikayet
Fgs ()Para faizde. Daha öncede dedim ama kimse inanmak istemiyorum Burdaki para faizde bütün ülkeler faizi arttırdı neden niçin niye onun için para kısmı olarak 6-9-12-18 ay geri gelecek buda demek oluyor ki 1.5 yıl sonra tepeleri göreceğiz ytd.
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()İyice likid olduk yapcak birşey yok :)
0BeğenmedimŞikayet
Fgs ()Daha var dost din burası ama dibin dibi var yukarıya daha 12 ay var buralardayız bu yıl ytd