Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
Fathhshn ()Orası muhakkak hocam bize sen vesilesin :) kurtarıp güzel karlar alırsın inş
Kupa_Beyi42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()Estağfurullah hocam bak bizimde eksimiz hemide koskoca ereğli : ) herşeyi bilen yalnız c. c bizimkisi vesile işi
Fathhshn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fathhshn ()Aynen öyle senin fikirlerinle kurtarırız içimiz rahat sen saol :))
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()Canın sağolsun kısmet
0BeğenmedimŞikayet
Fathhshn ()Sorma yaptm bi gafillik
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()Etmee : (( sattın mi lkmnh?
0BeğenmedimŞikayet
Fathhshn ()Üstad cok saol ama bu sefer biraz panikle hata yaptık ama sağlık olsun telafi edecez inşallah :)
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()17.02de benim ek kar maliyetim ana maliyet 16.45. 16.80 altı kapatmaz umarim demistim ne altı ne ustu biraz sıkıntılı kapadı ama pazartesi yakın takip ister bugün 17.45 dokununca güvenmiştim ama gene saldı gevşek dökmeyen çalışıyo anlamadım desa da böyle yaptı 12.41 Altın a inip tekrar topladı bak şimdi 13.16da tabi biz indik bunda da böyle olurmu diye düşünmüyo değilim. 16.80 stop koycaktim bende neyse pazartesi bakıcaz çaresine kardan zarar var benim. Pazartesi 16.86 uzerinde kapamalı taşınması için en kötü nötr olan durumunu düzeltmek içinse düşeni artık kırmalı 17.22 ustu kapamalı ha o zaman iş değişir pazartesi karar günü lkmnh efendinin. 4 saatlik te bir zayıflama var henüz sat değil ama en azından kâr eklediklerimi olabilen en yukarda satmayı düşünüyorum ana maliyetide bilmiyorum vaziyete bağlı hele bi açılışı görelim. Trend bozulmadıkça taşınabilir 16.86 altı kapamasın kafi senin icin. 16.50 altı kapanis ta kesin stop benim için. Gun içi anlık 16.50lere değerse ek yapar ört düşürüp ilk kurtulmaya çıkarım belki de hepsini az biraz kâr aldım şükür. Bu en kötü senaryom. 17.22 ustu her yer güllük gülistanlık olur o zaman
0BeğenmedimŞikayet
Fathhshn ()Hocam 17.07 maliyet ile lkmnh almıstm aksaklık oldu takip edemedim biraz zarar var hafta içinde tasımalı mıyım yorumun nedir
0BeğenmedimŞikayet
yunuskara ()Tşk ederim hep beraber görelim inşaallah :))
freedomm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
freedomm ()Hayırlı olsun hocam, bereketini gürürsünüz inşallah. :)
yunuskara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yunuskara ()Tmm dostum saol aldim
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()28.32 - 28.76 - 29.36 - 29.98 benim ilk beklentinsin direnci orda tekrar bakariz sen de ilk iki desteklere bölebilirsin naktini ;)
yunuskara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yunuskara ()Dostum nbr. koza kap iyi tavana yaklaşmış parça alim uygunmu
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()Eyvallah abi ben inanki sevmiyorum benimki stabil %3 - %7 arası olsa kafi dik çıkandan çekinirim ben düzelte düzelte yurudumu seviyorum kâr al alttan ekle misali en sonunda sa vur tekmeyi ; ) yinede tesekur ederim bekletilmeyi sevmiyorum diyelim : )))
K_Ç_B için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()SON AYLARDA AL SAT YAPTIM İYİDE KAZANDIRDI :)1 yıldır bu hisseyi yakın takip ediyorum
Bu gibi ilgi gösterilmeyen hisseleri tahtacılar alıp götürüyor yada bir haber gelir hisse yükselir arkasından bakmayalım :)
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()Abi yukarıyı izlicez o zaman altta 19.88 ve 19.58 kırılmasın kafi gerisi kâr cebe yakışır;)
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()Sağ ol kardeşim emeklerine sağlık KAFEİN direnç üstü 20 tl kapattı
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()Bereketi artsın inşaallah ben böyle iyiyim doas aghol lkmnh içinde parça al sat yapıyorum desa güzel açılınca destekten dönüş bekledim 12.61 tutununca 12.71 tekrar alıp 13.01 verdim
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()Hubvc seninkinin kağıdı 9 kusurlerden söylemişti epey oldu halen surunuyo : ) bu kağıdı temel olarak ta sevmem seninkinin olduğu içinde sevmem. Illa ilgilencem dersen 8.28 civarı bidaha bakalım yaramaz abi kağıt sağ solla uğraşınca performansın düşmüş napcan bu kağıdı ne güzel kâğıtlar var yapma böyle ;)
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()ben biraz almıştım şu an 20 tl gördü
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()19 bi düzeltme yaparsa yada 19.88 üzeri kapanışta düşünülebilir yani ben öyle yapardım illa gircek olsam
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()Günlükte kafein 19.88 dönebilir burda 200 günlüğü var bunun üstünde 20.64 ve 21.30 var aşağıda 19.58 ve 18.90 destekleri biraz geçirilmiş bunu 18.20lerde yakalamak vardı sanki
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()HUBVC diktik meyveler ne zaman olgunlaşır. sana zahmet bir bakıversen sihirli kürede görebilecek misin?
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()Hemen bakiyorum
1BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()başkan KAFEIN diyorum grafik ne diyor? :) beklerken bir kahve içeyim.
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()Eyvallah güven vermedikçe riskli alımlarımı yazmıyorum hocam
Mücahiddd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mücahiddd ()İyki de almamışım hocam. Teşekkür ederim. Dediğim meblağı bekletiyorum şuan. Aslında şuan fırsat gibi de yarını veya Pzt yi beklemek daha mantıklı mı olur bilemedim.
0BeğenmedimŞikayet
Fathhshn ()Anladım tamam teşkkr ederim gerçekten çok saol
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()Ben suwen ek yapmam hocam çıkana kadar beklesin ek yapacağım kağıtları ya tanımam lazım ya büyük olmalı!