Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Cl4 95 sonra 121 ytd
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()usd euro önce 1.0009 snra 1.03345 target ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Cl4 95 target sorası 121 usd onslar iki hafta 4? Oluşturur ytd
0BeğenmedimŞikayet
Forwet ()üstadım xrp içinde bir analiz rica etsek! ama telsiz modunda olsun lütfen normal olursa anlamayız:))
0BeğenmedimŞikayet
Kuzucu ()Teşekkür ederim bende tek jeton neo var şu anda. bununla ilgili bir öngörünüz varsa duymak isterim. zaman sıkıntım yok, uzun zamandır awax ta tersteydim zaten geçen hafta bozdum ve neo aldım tl bazında 175 tl den. neo da beni ne bekliyor hiçbir bilgim yok
0BeğenmedimŞikayet
Ömerp38 ()Bünyamin ani Eth yorumu lütfen
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Siz ilgilendiginiz enstürümanı söyleyin analizin sizinle ilgili kısmını izah edeyim o mesajda petrol onslar sanallar ve parite ler var sn kuzucu ytd
Kuzucu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mebat ()Hocam duygularıma tercüman oldun vallahi. Bende bişey anlamıyorum. Bizim gibilerin de anlayacağı dilden yazsa çok faydalı olur
Kuzucu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Kuzucu ()Üstad belliki çok bilgilisin. eminim analizlerinde nokta atışıdır. seni takip ediyorum ama yorymlarından hiç birşey anlamıyorum. anlamaya çalışıyorum tekrar tekrar okuyorum yine olmuyor :) emeğine saygı duyuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Eth için target 1589 uzantısı 1670 parite si 0.067 normal 0.07 yüksek sn ömerp38 ytd
Ömerp38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömerp38 ()Abi bi Eth yorumu rica etsek
0BeğenmedimŞikayet
Ömerp38 ()Bünyamin abi bi Eth yorumu yapsan
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Cl4 ve gold üzerinden ters regulasyon oluşacak btc 200 ma Altın da konsolide 5/1 5/2 hareket tamamlaması gold 4? Ve brent 95 121 haçların yeniden şekillendirilmesi ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Cl4 petrol ileri geri poz yapacak ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Son 47 gün kolpa 3 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Unique_identty ()Günaydın Bünyamin hocam. hayırlı sabahlar. bereketli kazançlı bir hafta olur inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Poz yazıyorum usd tl kurundan çekinmesem sabah açaçagım diyebilirim ytd
asenagümüş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asenagümüş ()Pozisyon açıcağınız zaman bilgi verir misiniz hocam.
0BeğenmedimŞikayet
sütlüceli_ ()Teşekkür ederim
Onslarda düşüş bekliyorsunuz doğrumu hocam
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Belki %15 gerçi 15 haziran usd tl tehlikeli saat 10.00 gibi bir durum analizi yapmak gerekli asya 1. seans için ytd
sütlüceli_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sütlüceli_ ()Ruble beklentiniz nedir hocam
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Hedefinde belirli bir rakam var mı benimde ekimde biraz TL var diğerleri pahalı geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Evet alacagım 15 haziarana kadar ytd
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Ruble mi alacaksınız varabey
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ve bir kısım 15 hazirana kadar yine ruble kartına oynayacagım ytd
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Tşk ederim varabey saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn dzn petrol ve gaz alımında ab mecburi ruble kullanmak zorunda ve ruble transferlerinde ek maliyetler ödemeli ve teminat göstermeli manasında kurulmuş bir anlatım stok seviyesini ve termini 3 aylık zaman biriminde halletmeli ytd
Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Varabey yazdıklarınızı anlamasamda çok önemsiyorum biraz daha net olsanız malum kelime dağarcığı zayıf
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Güzel soru
Beratx için cevaplandı (yorumu göster)