Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()T. ürkiye'nin; I. MF programına başvurmasından ziyade, Sermaye Kontrollerini getirmesi daha olası gözüküyor.
——S&P Global
somundede için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Alakasi yok ustadim supper bonoyla falan
0BeğenmedimŞikayet
somundede ()dostum benim okuduğum o
dolar 21 aralıkta neden düştü konuşma esnasında 7,5 milyar dolar bozuldu ondan düştü
bu zaten söylenti tepkiside düşük olmuş heralde
Kral26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()dolar duserdi oz mn ne alaka
0BeğenmedimŞikayet
somundede ()aslında gümüş halen yükşeliş trendini bozmadı
ama bi el var bi yerde nokta koyuyor orayı çözemedim
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
somundede ()bugün akşam üstü fısıltı gazetesi fısıldamış
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Bu gün mü çıktı o söylenti? Yapma mirim. Ben katılmıyorum
0BeğenmedimŞikayet
somundede ()süper bono söylentilerinden dolayı akşam borsada satış gerçekleşti dostum
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Borsa Su.. riye op.. erasyonu için olduysa napacaz :)))
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Ooerayon olduğunda hem dolar hem ons dusmustu aklıma geliyor kafam karışık:)herkes diyor borsadan çıkan burayami gelecek benimde aklıma tam tersi geliyor dolardan cikio ucuz borsyami gidecek diyor:))
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()21.80 den alıp 22.20 den satanlarda alabilir aslında
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Haklısın onslrın düşüşünün dramatıklıgını bildiğimden satarım beklemem. su anda bi destek kırsa fena olmaz mesela almayanlar alım fırsatı Verır:)
0BeğenmedimŞikayet
somundede ()sen unutamazsın dostum dürter seni duramazsın kandırma kendini :)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Çok sukur platınden kar aldım sora gümüşe geldı 21.70 den alıp unutucam
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()cümlemizin kardeşim.
6ncı_his için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Ben bişey temenni etmiyorum abi üzdüler beni :)) rahat yazamıyorum da şikayet ediyorlar ban yiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Yok yok ne geldiyse platinden geldi başıma zaten 450den bozdum şuan 550 360gram vardı gidip 12den gümüş aldık sonuç ortada ne diye platini aklıma koyarsın yaw.
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Ellerin dert görmesin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Bı ara akraban ıcın platın almıstın insallah duruyordur dua etmişlerdir sana
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Aynen öyle kardeşim. kafam biraz daha rahat en azından şuan tek temennim dolar düşsün onslar çıksın
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Nasip abi vardır bi hayır. Hatayı başında yaptık ardı arkası gelmedi
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Ben hata yaptım farkındayım hatta dedim kendime birini boz diğeri kalsın yukselirse en azından kalanı bozarsn ortalama yukarıdan bozmuş olurum dedim ama sabah dokuzda gidip bozdum:))
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Yani birinin parasını TL olarak kurtardım ama dolar olarak malesef zarar ettirdim inşallah dolar düşerde en azından Altın borcunu öder kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Ya nasip abi ben hiç dokunmadım :)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Yok kardeşim ablamın gumusunu dolar ını bozdum bozduktan sonra bin lira çıktı hadi onu geçtim parayı gönderdim yani dokunma dedi. benim gümüş babaimin gümüşü olduğu gibi duruyor kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Sen baya sepetle döndün panik yapma sakin ol
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Eldekini ne edechim şaştım kaldim
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Okudum abi sağol yine formundasın :))
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Kardeşim hiç iyi şeyler hissetmiyorum haberin ola:))
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()cümlemizin inşallah