Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Tebrıkler tl değer kazancını hesap ettıgım için ben de bu düşüşü parıte ile telafı etmeye calısıcam
Layle26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layle26 ()Evet yılmaz abi bak bunu düşündüğüm içindi.
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layle26 ()Borsa diyelim abi :D Alan değişikliği yaptım
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()dolar yüksek dıye TL ye mı gectın?
Layle26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layle26 ()Yılmaz abi tercihen dolar bu seviyedeyken alım yapmam Ons olarak yerlerde 14 olsa mesela şuan düşünemiyorum silvercoin halini :)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Yaklaşık 1 haftadır alım ıcın fırsat kokladığım Gumus bugun alım fırsatı vereceğe benzıyor
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Dün fırsat vermişti. İzleyip duruma ve marja göre düşünebilirsiniz.
Fırsat verip aldığınız zaman acele etmeyin derim. Biraz uzun düşünün.
Benim fikrim bu yönde.
YTD değildir.
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Hocam önce ki gün çıktığım hisseler den bi miktar TL var 500 gram gümüş alacak kadar, 11,75 ortalama li da 4,5K buradan ekleme yapsam mı seyretmeye devam mı edelim Ytd olmadan teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Çok açıklayıcı oldu Nilsude Hanım Elinize emeğinize sağlık rakamları takipteyim teşekkür ederim
6BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Öncelik şimdilik 12.12 üzerinde gün kapanışları izleyin lütfen.
12.32 dedi diyelim kısa da 4 saatlik çoklu kapanışlar takip edin.
Neden ? 12.32 aşaması gereken bir tepe. Aşamaz ise takip ettiğimiz formasyonlar var onları değerlendireceğiz.
Şimdi ;
1. Öncelik 12.12 üzerinde gün kapanışları
2. Öncelik 12.32 üzerinde saatlik kapanış bakacağız.
Ancak bunun adı gümüş gr hopp bakmışınız 12.32 yanmış.
dolar tl ve Altın ons ve gmş ons dan gözünüzü ayırmayın.
Ben tekrar belirteyim 12.32 nin gelmesi için durum pozitiftir.
Tamamen kendi fikrimdir. Yanılabilirm de. Yatırım tavsiyesi değildir.
meleknur_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Hocam mrb 12.32 hedefiniz gelirse orayı hızlıca kırıp 12.65 yapabilir mi yoksa zorlu bir direnç görevi mi görür nasıl karar verebilirz satıp satmama konusunda
0BeğenmedimŞikayet
dogrusubende24 ()fevkalade, escalade yorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Smyrna_35 ()Tşkler Aynen !
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Vade durumunuza göre değerlendirme yapın. Destek ve direnç takibi kapanışlara göre karar verebilirsiniz. Gümüş en ucuz kalan emtia Fed baskısından dolayı.
Arada ki düzeltmeleri takip edin. Marjlarınız izin verirse o na göre karar verin. Gümüş fırsat veriyor desteklerde.
İlk hedefim 12.32 benim. Yanılabilirim de.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Smyrna_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Smyrna_35 ()Nilsude hanım merhaba ben Maximus 55 desem bir şey diyecektim bu gün yüklü TL geldi döviz Altın yüklü var gümüş tek düştü burdan gümüş alınırmı? TL de beklemeyi sevmem biliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Teşekkür ederiz Nilsude hanimcim
Emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşekkür ederim , selamlar saygılar bol bereketli kazançlar diliyorum
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık değerli kardeşim sayın @NİLSUDE hanım teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Ne ile gelirse gelsin hocam fede kadar ama bugün ama yarın 12.30 görsem tl ye geçip bekleyelim diyorum.
dogrusubende24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()21,50'dir o :))
dogrusubende24 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
dogrusubende24 ()12.32, dolar destegiyle gelince pekte mutlu etmez :(
en azından g. ons 22.5x Altın a inmemeli.
emegine saglık.
1BeğenmedimŞikayet
Yol_gümüs ()Emeğinize sağlık eksik olmayın
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Teşekkür ederim sy @Kün_Fe_Yekün_19
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Eline emeğine yüreğine sağlık üstadım hayırlı günler
5BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()12.66 geçme ihtimalini konuşmak için erken. Aslına bakarsanız 11.69 üzerinde gmş gr hedefi 12.66 ama zamana ihtiyacı var sadece. Bu fibonacci öngörümüz. Yanılabilirim de.
Diğer ihtimalleri 12.32 den sonra izleyeceğiz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğinize sağlık @NİLSUDE teşekkürler 12.66 tepesini geçme ihtimali yok gibi algılıyorum gümüş fiyatı altına göre çok düşük kaldı, Rasyo ve Fed baskısı
kulp vs. yapması en mantıklı ihtimal olarakmı diye düşünelim.
2BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Rica ederim sy @Bozwolf_95
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Emeğinize sağlık hocam