Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (73)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Aynen yeni luna luna yazan 126 açılış yaptı 143 gördü 98 düştü şimdi 108:)) ben 120 den ters:))
Algerden için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kahve_rengi ()Geçmiş Grafiklere bakarsak dediğinizin tersi galiba
Algerden için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()lunc ve luna nedir? lunc eski luna, luna iyi yeni olan mı
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kahve_rengi ()Teşekkür ederim , görüşleriniz için
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Düşmeyesice çıkışı olup ağaç tepesinde asılasıca:)))
Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Yok olur.
Yapılan yeni luna muhabbeti de soyguna döndü zaten. Elimdekileri al lunc yap sonra luna sür piyasaya tamamen sa. cmalık
Kahve_rengi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Gevseğin çıkışı olsun düşüş olmasın o derece sevmiyorum artık btc yi :))
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Öyle duruyor. Boğaya dönmezsek zor gibi işi
Burak96 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Short geldi haberin olsun:)
frikuva için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kahve_rengi ()Bende o gözle bakıyorum hocam, stabbil coin i bu seviyelerde tutamazlar. ya yok olacak yada... :)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()1h da flama var 0.028 hedefli calısır mı bilemiyorum ancak böyle stabil coin olmaz.
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()btc çıkıyor mu sanki:)
Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafa_zanat ()Benim büyük bir meblağ değildi sıkıntı yok başkan en azından hediye luna bana gelmedgi için en azından hediyesi olsun diye düşünüyorum onu bari alalım burda binance tr kullanan kimse yok veya yardımcı olmak istemiyorlar bir arkadaş yazmıştı arkadaş da iki gündür burda yok sağlık olsun
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Burak96 ()Clv usd t abi
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Ahahahaha ya ona hoca diyenleri gördüm :))
-1BeğenmedimŞikayet
Burak96 ()Abi selam bu öldümü bakabilirmisin rica etsem
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Avax şifa unuttuayayim @Luciferr01 bunlar baya baya di knowu geçti yahu :)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Birde 360 TL den @LostPassenger Ape diyordu alın diyordu sonuç mahvoldular yazıyor mu halen :) ytd. mazallah
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Güzel yerde yolladımışım
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Tabi @LostPassenger a uyup 30 dolar dan luna alanlarda battı iyi yazıyor burda :)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Luna 30 dolar ken 40 dolar hedef veren alın diyen @LostPassenger yazıyorum halen 3 hafta önce battı diye biliyorum dikkat et dost ytd. :)))
Mustafa_zanat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kahve_rengi ()Aynen hocam, ustc olacaktı
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Sattım 224 te yeter
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Bilmem hocam binance tr yok bende
Mustafa_zanat için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bir yanlıslık olmasın ? usd c zaten vardı.
0BeğenmedimŞikayet
Kahve_rengi ()Luna nın stable coin i ust, yeniden listelenen adı ile usd c ile görüşünüz, fikriniz varmı
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()2260 direnc cunku
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_zanat ()Başkan kolay gelsin binance tr ye destek bölümünden LUNA diye yazdım sizin dediğiniz gibi değerlendirmeye aldılar 10 luna hediye geleceğini otomatik mesaj olarak bana geldi ama 10 luna gelmedi ne zaman gelir yada lunc olarak cüzdanda görünürmü
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Yavaşladı ama hızı
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Anlayamadım