Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Gelecek inş kısada 18 20k arası bekliyorum
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()He he dabi gelir 69 dan indi nasıl olsa 30 neki
Benim yazdığım yorumlar ortada 42 binde iken 22 k olabilir dedim rakamlari yazdim bu alemde 3 kişi bilirim biri ben biri sen biride fb. :)) fb grafik çizse olacak ta orda takılıyor; ))
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Maldan çıktın mı dimedin yine 12.400 diyin ama; )) 18 20k arası gelecek inş inş insss
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Finalci biride 30ustu gelir düşüş engeli yazmis. atmasyon şampiyonu hoca:))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Herkes 14 ve 9 dedikçe 24 ve 30 gelir
12400 takipte ; ((( oralar gelebilir btc de vaziyet iniş modu teknik olarak 15700 görürsek tedbir alicaz tekrar
16800 ve 17000 17400 ve 18500 uzaklaştıkça alt rakamlar gündemde olacak bence
12400 u unutma :( hafızaya al
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()14 mu gelecek yine ne şimdi bu; ))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()@Selda09 bunlari zamanında didik :) biraz nostalji yapayım)
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Günü Farketmez :)) sizede kolay gelsin bereketli olsun.
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Pazar derken :) salı pazarı mi çarşamba pazarımı ben p. tesi pazarı ekledim ; )) kolay gelsin bereketli kazançlar
Melisss için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Almazsam düşmez :)) kar payı uygulamasına geçicem yakında:)))
1BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Sağol cnm :) yeterki artik düşmesin
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Seni kiracagima haftanın 6 günunu kırarım; )))
1BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Pazar eklesek olmazmi :)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Ctsi ile yada btc ile ilgili grafikler attım çıkmıyor neyse önemli değil 0 19 da aldım 5 x long
Ctsi 0.16 lig rakamı oralara inmezse orta vade yani 1 ay tutarim elde ufak miktar zaten 50 yada 100 $ en fazla
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ekte demek istediniz sanırım anladım ok
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ekte demek istediniz sanırım anladım ok
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Cumartesi mı ekleyeyim anlamadım orasını
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ne istifası hocam ya Allah aşkına kimse silah zoru ile iş yapmıyor güveniyor ama guvendiginin de balina olmadığını biliyor adam napsın deyip geçiyoruz bile bile zarara uğrayacak adam olmadığınızı da biliyoruz en azından sizin ve birkaç kişinin
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Ctsi de ekle grafik attım x 5 long aldim biraz 0.16 lig olmazsa eklerim yükseliş yaptıkça
Btc için sıkışma var yukari gider inş aşağısı gerçekten sıkıntı 20 k değil 14 ve 4 k bile olur daha önce grafik attım çoğu çıkmıyor engelli takımı sinir ettiği yetmiyor gibi yorum grafik te çıkmıyor ansızın istifa edersem kimse kusura bakmasın
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Tamam eth awax atom btc bunlardan ikisini alicam ama btc burdan 20 k ya düzeltme gelirse 35k ve üstünü görmeden biterim stop aldığım yere koysam alınca düşüşe başladı mı panik olup alta koyuyorum yani adamlara elimle para kaptiriyorum ben ne zararlar gördüm soğukkanlı olmam lazım
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Lost ne biliyor:) bana tobo öğretecek hala bi nr yok sen eta ya sor o iyidir hayatta zarar etmezsin :)))
Şaka bi yana @mazar hocam i takip et o da iyidir grafikleri ve stop noktalarına uy yeter
25 aşağısına gelmedikçe qvax ve 20 aşağısı dikkatli etc iyi gibi spotta
Alice de olabilir 3 aşağısı stoplu
Hiçbiri bende yok ben coin uzun vade tutmam
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Lost a dedim gel öğret stop alta koysam zarar buyur yukarı gidiyor diye alıyorum stop patlıyor:)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Ben al sat asla demem varsa öyle hayır sahibi bana da al sat desin ; )
Kardeşim varsa ilgilendiğin coin etiket yap lost yada roketciye @calculator_ üstada filan sor ben onlari bilirim diğer bir kaç kişi daha olabilir sitede benim yorumlarına güvendiğim şimdilik aklıma gelenler onlar onlara sor tereddutte kalırsan
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bir Allahın kulu da demez mi beraber alıp satalım yok herkes kendine çalışıyor
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ya hocam boşluğuma geldi ben stop mu koydum hiç kaç kuruş Altın a üstüne koyulur bilmiyorum hele ki bu kafa ile yukarı değil aşağıya giderse diye ana para erimesin diye şey ettim:))) korkuyorum zarardan 3 5 lira hediyem olsun ana paranın yarısı gitmiş zaten:(
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Batmak isteyen 10 krs hatta 50 krs altına 20 x yada 50 x açsın
@Selda09 esprisine yazmış bence öyle stop mu olur
Komisyon vermiş az zararla:))
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Kurban olam gel şu işi döve döve öğret:))
1BeğenmedimŞikayet
ilkercan ()Aldığın seviyeye stop koyaydın ayıp etmişin:)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()1 kurus Altın a stop mu koyulur Selda o ne ya Allah aşkına
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ya sand aldım şimdi 22.49 22.46 stop koydum ne çabuk patladi:)))