Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()940 tan aldım şu an tersten çıktım ama bende dolar eksilttim =)Tl de şu an zarar yok
dark22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dark22 ()benden size acemi tavsiyesi unutun zaten yükseleceğini söylüyorlar çıkarsınız ters den kara bile geçersiniz eğer nakit de ihtiyacınız yoksa. yine de son karar sizin.
glbalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()artık dokunmuyorum ben de ne olursa olsun unutçam
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()onlarda yanılabiliyor kimi satın diyor kimi alın diyor
0BeğenmedimŞikayet
Grsynhr ()sizin satis yerinz neresi
Crazzy_man için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Aceleci olmamak lazım nasipten ötesi olmuyor
0BeğenmedimŞikayet
dark22 ()aynı sizin dediğiniz gibi bende yapım bende gram eksilttim. tekniği bilmediğimiz için tersde kalıyoruz. sayfada bilgili olan kişiler var ama onlarda grupları dışında pek yardımcı olmuyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()veriyor veriyorda kendi adıma ben terste kalmayı hep başarıyorum her ne kadar kardan zararda olsa kar eritmeyi başarıyorum 980 kırmızı çizgi dediler mesela 900 e kadar düşen altını ben 940 lardan aldım
2BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()983-989 kanal araligina gelebikir ytd
Realist20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Piyasa her zaman fırsat verir yeterki sabretmesini bileleim
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()haklısın evet 1050 tl ye çıksa 940 a inebilir diyebilir miyiz
2BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()983-989 gorebilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
ayezka ()Faiz artışı olmadıki
0BeğenmedimŞikayet
Realist20 ()Bugun gorurmu peki tsk ederim bu arada
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Soyle soyliyim 940 dan satış yemisti bi 880-900 lardan almak var bide 900 leri ustunde almak var demi sizce hangisi?
2BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()995-1008 burda dikkat edelim kar satışı veya fed kaynaklı baski gelebilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ayhan1903 ()Fed faiz karari sonrasi ons nereye kadar dusus olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()son faiz artışının etkisi 1 ay bile sürmedi ama 900 e inen Altın ay bitmeden nereye geldi
0BeğenmedimŞikayet
Realist20 ()Merhaba nereden doner grafik ne diyor bu konuda
2BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Risk seviyorsanız siz bilirsiniz ben almam şu anda yuksek seviyeler kar satışı bölgelerine yaklaşıyoruz bide fed var 920-940 orta ve uzun vade alim için bence güzel alim yerleri
Looksharp33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eskin_ticaret ()1 ay önce al verdi gram 890 lardaydı
0BeğenmedimŞikayet
Kafeam ()Kardeşim kesinlikle almalısın hiç birşey kaybetmessin emin ol
0BeğenmedimŞikayet
Looksharp33 ()TL de kaldık kardeşim alsam mı acaba alım fırsatı verir mi verirse kaçtan alalım
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Cok sagolun varoluş teşekkür ederim
finasuzmanı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
finasuzmanı ()Sizin emeklerinize Saygim büyük nokta atışı yapıyorsunuz bı an önce gelmeli 1050:)
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Faiz artışı okursa baskı yer erteleme olur veya faiz artışı olamz ise sabit bırakırlar yuksleis devam eder
1BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Daha önce gelmiş olur benim azıcık gecikmiş tahminim önce gelmesi ile esinlenmiş olur:)
finasuzmanı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()fedden sonra ons 1880-1980 aralığına girermiş doğru mudur
0BeğenmedimŞikayet
finasuzmanı ()Fed bulmaz hocam dün beklentim vardı 990 üstü MB izin vermedi bu hafta 980 üstü kapatırsa pazartesi 1000 rakamı acar
0BeğenmedimŞikayet
Crazzy_man ()Hazirana ayında 1000 li seviyeleri gorecegimizi dusunuyorum bu benim tahminim en azından fede kadar bakalim nasip
Spear için cevaplandı (yorumu göster)