Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (108)
0BeğenmedimŞikayet
complete ()Rublede en uygun kamas neresi hocam?
Yalçın6060 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()İnşallah öyle olur hocam da banka o fiyattan almıyor 0.262 olursa 0.25x alıyor
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçın6060 ()0.12den almaya korktuğumuz rublenin düşmüş hali 0.24 hocam doğru mudur?
0.19 gelirse almak yt olmamamakla birlikte nasıl fikir şimdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()0.262 olur kapanışta cme açıga satış fiyatlarını ekrandan görmeden sadece tahmini olarak söylüyorum sn meleknur ytd
meleknur_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Peki hocam 0.22 durursa tekrar çıkış kaça kadar olabilir şuan geç mi kaldım sizce zararkeste 0.265 ile
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Peki hocam 0.22 durursa tekrar çıkış kaça kadar olabilir şuan geç mi kaldım sizce zararkeste 0.265 ile
0BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Sorumun cevabım ı aldım
Çok teşekkür ederim hocam
3 beğenin verildi hocam
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn neleknur 0.22 de o anki konjöktür degerlendirilir graftan anlamıyorsunuz gördügüm kadarıyla rublenin 5li dalgada degerlendi şimdi düzeltmeyle %50 kuralı ile 0.19 kadar oluşabilecek bir deger kaybi oluşturabilir 0.22 de durabilir ytd
meleknur_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Mrb hocam ruble 4 gündür zarar yazıyor zararkes yapmaktada geç kaldım sanırım çok kötü düştü 0.22 sonmudur daha alt varmı grafiklerinzde ve alım düşünüyormusnz o seviyelerden düşünceleriniz önemli
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bilmiyorum ben aldıgımda 1 usd 138 ruble 1 usd 14. xx tl idi sn azcrll ve şu anda sıfır enstürüman pozla seyretmeyi düşünüyorum ytd
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()TL ile almak akıl karı mi hocam makaslar çok faxla
0BeğenmedimŞikayet
Cihatk ()Şuan düşük seviyede sanki almak mantıklı değil mi
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ben alacak olursam ilerde tl ile almayı düşünüyorum zira yerel takas x20 arttı ytd
Cihatk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yda23 ()Bence Sabit kalacak
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Graf atıldı öngörü 1 usd 70 ruble sn complete ytd
complete için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihatk ()Ruble alacaksak dolar ile mi almak mantıklı yoksa TL ile mi hocam?
0BeğenmedimŞikayet
complete ()Rublede durum ne olur hocam
0BeğenmedimŞikayet
OMERG ()hocam paterni ne demek
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Emtiada Altın ons 1864 aşgısında riskli birde usd paterni b2 oluşturursa bende bu riski almak istemiyorum şu konjöktürde kuzeyde 1/3 ödül oranı yokken güneyde bu oran mevcut şahsi kişisel düşüncem ytd
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
orhan1193 ()Çok teşekkür ederim sağolun
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()dolar düşerse hepsi düşer desenize
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Rublede düşüş olacagına kişisel öngörüde bulunduk şimdide diger paternlerde usd güven vermiyor ytd
orhan1193 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
orhan1193 ()Valla kişisel görüşteki cümleyi anlayamadım kusura bakmayın
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Kişisel görüş ytd
orhan1193 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
orhan1193 ()Çıkış sebebiniz nedir acaba @Varabey bizlerede önerirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ecmain sn bozhimas
BOZHİMAS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZHİMAS ()bereketli olsun usta.
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()2 gün önceden biz çıkmaya başladık sn bozhimas şu andada çogu şeyden çıkıyoruz kimi durumlarda temel teknige akuple edilir ytd
BOZHİMAS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZHİMAS ()iyi yerden çıktın usta.
sabahki haberleri okumuşsundur.
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Oluşum paternde 5/1 A ytd