Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (219)
0BeğenmedimŞikayet
Oregon ()Şimdi demedim gelecek dedim hele 12 bir gelsin
Pol için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pol ()baktım profiline 13 ler gelecek yazmışsın niye bilmeden yazıyosun
Oregon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pol ()10.30 larda ben mi daha aşağısı var dedim ıspatla
Oregon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Şimdi 18 mi var sırada gümüş ons
0BeğenmedimŞikayet
Oregon ()Sen daha aşasi var dediğin için almamıştır her kafadan bir ses bilende yazıyor bilmeyende ya da ir
1BeğenmedimŞikayet
Pol ()daha aşağılar geldi hocam keşke alsaydın o zamanlar
orhan1193 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
orhan1193 ()Yine alamadık 11.02 gelmişken
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Arkadaşın 10 günü varmış ondan öyle yazdım . yoksa kendim tarih atmadım bu kez . yanlış anlamıssınız
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
h_erol ()Aminn inşallah
AsyAda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Birilerine cevap verirken sürekli tarihe not düşme huyunuz Spek ensenizde
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Yarısını bugün çıkınca ortalamam biraz yükseldi tabiki artik ne çıkarsa bahtimiza Allah razı olsun sağolun
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İnsallah kardeşim hayırlısı olsun.. nasip kısmet .11.48 ile 11.80 bölgesi cıkmasını umduğumuz yer diyelim .10 gün için :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()İnşallah hocam bugün yarısını çıktım ama tekrar almadım bu fiyatlardan da almayı düşünmüyorum makas çok fazla zaten ev alicam bu son haftam yada 10 günüm, yarısını da hangi rakam gelirse gelsin çıkmak durumundayım zaten inşallah çok çıkar amin :)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Onsun biraz daha yükselip geri gelecekse oyle asagı gelecegini düşünüyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()@M_yıldız hocami takip ediyorum 21.74 altında 21.48 ilk takip noktası sanırım ordan sonraki ilk durak mi 20.67 biraz uzak kalmazmı?
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
Pol ()şuan aşağı gözüküyor hocam
Zümrüt_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Aşağı mi döndü yanı bu gün ki yükseliş son muydu
0BeğenmedimŞikayet
Pol ()diğer hocalarımın grafiklerinede bak benimki yanlış olabilir
Mavimor için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pol ()20,67 desteği takip edecez hocam
Zümrüt_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Bittim ben o zamann...
1BeğenmedimŞikayet
Pol ()20,67 desteği takip edecez Altın a inerse 18 ler gözüküyor
Mavimor için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pol ()malesef hocam
orhan1193 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pol ()öyle gözüküyor
Çay_sever için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pol ()teşekkürler
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Çıkışa mı geçer artık?
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Peki ya buradan 22.59 görme durumu olur mu
0BeğenmedimŞikayet
orhan1193 ()Şimdi sırada ne var düşüş devam mı
0BeğenmedimŞikayet