Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Abi dükkan kapanmadan evvel 968 satıs 965 alıs idi. Saat 5-5.30 arası
karizma70 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
karizma70 ()Has 24 ayar kesme alış satış rkm Ömer'in şuan alsak?
MaSTeR_AyFoX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Rica ederim abi cümleten bereketli hayırlı kazanclar ..
NASİPS için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NASİPS ()Çok teşekkür ederim ilginiz için. Evet Çok haklısınız Allah herkesin yardımcısı olsun .. Bereketli günler olsun.. @MaSTeR_AyFoX
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Evet duştu banklar oyle.
2BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Alt yorum cıktı mı?
2BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Evet. Müsterinin halkbankasında altını n varmıs 1 kiloda 30 bin tl eksik olarak tl vermiş. Tl ile altın aldı 968 den 1 saat evvel Allahtan fiyat düştü de 965.10 dan yerine koyabildim. 30 dk pazarlık yaptı zaten %1-2 calısıyoruz. Banka 30 bin tl kiloda kar ediyor biz 2 bin tl güzel iş bankalar oh
NASİPS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NASİPS ()@MaSTeR_AyFoX Merhabalar, Has altın dediğiniz nedir bende almak istiyorum gram 24 ayar mı ? tesekkürler
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Alt yorum %40 Altın %30 euro dolar
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Rica ederim
Deryagol için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Bol kazançlar sen işini bilirsin Ömer
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Trendyoldan aldım birinde sonra çarşıdan sordum pahalı vermişler bana. bes - altı falan hediye.
ares3434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ares3434 ()Size kac lazım:) trendyolda bilezik satiliyor oradan bir bakin isterseniz bilezik fiyatlarina fikriniz olur gramaj acisindan
1BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()En düşük gramlı bilmiyorum 4-4.5 gram herhalde 3600 den asagı pek yoktur
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Çok ya o. kadar değildir. :)
ares3434 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ares3434 ()16-17bin civarı sanirim
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Evet abim bakalım. Pozisyonumu aldım cesitlendirdim %40 Altın %40 euro % 20 dolar dayım
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Kısmet Ömer ons Altın da kalıcı yükselişmi feyk mi izleyelim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()En düşük fiyatlı 22 ayar bilezik kaç liradır hediyelik. en küçük boy.
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Allah razı olsun ben sattım ons yükseldi kısmet ama euro da değerlendi
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Bereketli olsun Ömer kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Rica ederim resatı yektaya gösterebilirsiniz
Combative_woman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Resatı carsıda yektaya gösterebilirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Anladım çok teşekkürler pekisizi nasıl bulabiliriz kaoaliçarsida
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Bazen gramı eksik gelebilir onun fiyatını buradan söyleyemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Fd3844 ()Üstad sarraflar altını harem altın sayfasından mi takip ediyor bugün bilezik almak için gittim sarraf arkadaş 917 liste 900 yazarız dedi telefonundaki açık olan sayfa harem altındi Alış 845 satış 876 idi ama o makine ile birşeyler çarptı 890 falan geliş dedi 875 yazıyor işçilik işin içine girince bana gelişi 890 dedi şimdi alırken ben neye göre hesap yapacam yardımcı olur musunuz
0BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Eski baya Reşat teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Kuyumcunun alısı idi. Satıs 885 gibi
Çoruh08 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çoruh08 ()Bizim alışımız mı acaba? Dün 875 den verdiler birkaç kuyumcu, düşmediler azda olsa, bizde almadık.