Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0899 15:26:43
EUR 37.4637 15:26:43
USD 34.3483 15:26:43
ALTIN ONS $2740.9600 15:26:43

Konu: Altın Ons 4H

⭐⭐NİLSUDE ()
Gümüş

1830 direncini kırmadan yükselişi beklentim yok.
1814 desteğini kırar ise daha hızlı düşebilir. Diğer destekleri etiketledim. Aslına bakarsanız an itibari ile 1814 önemli görünüyor.

YTD değildir.

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

dogrusubende24 ()

abd faiz arttırımları söylemleri olmasa, bugün 24. xx idi g. ons, 31 gün olmuş düşüşe geçeli.

NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

Teşekür ederim ellerinize sağlık

NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Biraz yakın resim baktım. 1998 tepesinden sonraki dibi düşünerek ne olabilir diye şimdi baktım. 4 saatlik grafik baktım. Güncel durum şu ; 1836 üzerinde olumlu gidiyor. Ve hep söylediğim 189x asıl önemli rakamım bu. İş önemli direnç.
Günlüğü periyot da bu bahsettiğim rakamları destekliyor. Günlük kapanışlar da alır ise 1836 üzerinde daha emin yükselme süreci izleyecektir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

1830u kırdı hocam düşünceniz nedir

1BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

1830 ardından 1876 ardından 1890 önemli.
Kapanışlar önemli.
Altı üstü ne olabilir.
Şansınız bol olsun.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum