Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (183)
0BeğenmedimŞikayet
Free_sunn ()Halil aga haziranın ortasına tahmini Gram altın öngörün nedir söylermisin
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tancu_golcu ()1689 ing iliz halklar bildirgesinde onsu gorcez
0BeğenmedimŞikayet
tancu_golcu ()Sen pis kokuyu aldin hadi hayirisi ons icin
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Çok zor gibi şimdilik.
Güven_gitti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Güven_gitti ()Ne zamana kadar sürer bu abi yıl sonu toparlamaz mi 2000 üzeri olurmu
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet. Malesef
Güven_gitti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Güven_gitti ()Halil. abe yine düşüş mü görünüyor
0BeğenmedimŞikayet
Kara_gece43 ()Abi bu dolar ı nerelerden gondericez. Bir hedef yada fikrin var mi
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hayır tabiki ::)
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Halil hocam Ağustos 1 e kadar elimdeki dolar ve sterlin i tutacağım ne dersin. O zamana 2 katı olmazlarmi ? :))
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Adım adım...
0BeğenmedimŞikayet
KadirDemirezen ()Herhangi bir olumsuz tarafi var mi olur mu ya da normal vadeliye gore acaba reis
Sabancı74 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KadirDemirezen ()Tesekkur ederim sagolun 21 faiz cok iyi akbankta serbest ya da winwin kullaniyordum 14-15-16 maks suaralar
0BeğenmedimŞikayet
ares3434 ()Bankayi ariyorum uygulamaya bildirim gonderiyor onaylamam icin ama bildirim gelmiyor, sonra ana menüye atiyor, bu kadar kötü bir kurye calisan bir banka ile calismak istemiyorum ben fiba 19 veriyor zaten, ben banka olsam o kurye firmasi ile hemen anlasmami bitiririm ne bicim banka bunlar, uygulamaya bildirim de gelmiyor yrn birgun sorun yasasam sube yok oturdugum yakada, kurye gelse de gecmem artik
0BeğenmedimŞikayet
Sabancı74 ()Görüşmüyormusun neden gelmiyormuş
ares3434 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sabancı74 ()Merhaba faizin adı bono bono alıyorsunuz günlük 21 faiz veriyor içinden para alacaksanız ne kadar isterseniz bono satışı yapıyorsunuz tamamını bozmadığınız sürece 10 ay içinde faiz düşsede siz 21 den faydalanmaya devam ediyorsunuz bugün 20 idi sattım hepsini 21 den yeniden aldım arttıkça satıp yeni rakamdan tekrar girebiliyorsunuz evet aynı günlük vadeli gibi
KadirDemirezen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ares3434 ()Halen gelmedi kurye :)))
0BeğenmedimŞikayet
KadirDemirezen ()Ben mh baglanamadım… bono alıp sonrasında nasıl oluyor onlardaki sistem. Gunluk normal vadeli gibi mi yani
0BeğenmedimŞikayet
Sabancı74 ()Nkolay işini ne yaptın bugün mesaj geldi faizi 21 yapmışlar 10 ay geçerli
ares3434 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()ons Altın direnç 1855
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Makaslar çok yüksek. dolar da artıyor. Risk Siz'e ait.
Hakan2525 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat_de ()Teşekkürler Halil hocam.
Emeklerinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
tancu_golcu ()Pis kokuyu aldin sen.1689
1BeğenmedimŞikayet
Mhmt01 ()Burdaki direnç kaçta hocam ona göre takip edelim
0BeğenmedimŞikayet
Hakan2525 ()Hocam çıkış yapalımmı ne dersiniz
1BeğenmedimŞikayet
svedrif ()günaydın teşekkürler hocam satış yakalama peşindeyim bir kaç gram..
1BeğenmedimŞikayet
NUTTZ ()Hocam teşekkürler, uyarınızı dikkate alıyorum. Sevgiler, saygılar @super_conqueror
5BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Alım yapacaklar dikkatli olsun. Pek tavsiye etmiyorum. Ons altını n tekrar satış yeme ihtimali yüksek. Tepki yükselişi veya düzeltme diyebiliriz.
0BeğenmedimŞikayet
easyaslife321 ()gumus ons bunu takip edermi acaba
0BeğenmedimŞikayet
ares3434 ()Gümüş var bende satalım kâr görünce haberleselim