Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ().6130 dan 4k alındı hayırlısı olsun inşallah... önceki parçalar baya yüksekten alınmıştı beklemdeler.
Ons yükselirse bu parçayla al sat gram arttırabilirsem yapabilirsem diper parçaları aşağı çekmeye çalışcam becerebilrsem...
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kasva22 ()24 dolar a giderse orda durmaz abi :) devamını ister
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ev fiyatları Bir süre sabit kalır. SOnra tekrar artar. Düşüş beklemiyorum.
Ruşen_1221 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Bende yaklaşık 4 yıldır takip ederim hatta 11 altı gelmez dediğinde 11li rakamlardan da bı miktar almıştım ama diğer hocaların ve bazı ekonomistlerin söylemlerini harman edip alımları durdurup beklemeyi seçtim suçlu aramıyoruz herkes yanilabilir piyasa çalkantılı, bilmediğim bişey olduğunda sorup cevap alabiliyorum emek veren herkese teşekkür ederim
Net_X için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Tbr ediyorum sizi. Bu rakamları verdiğiniz dönemlerde kendimce yok artık diyenlerdenim. Helal olsun. ))) özeleştirim herdaim önce kendimedir)))
1BeğenmedimŞikayet
Net_X ()ayrıca kendisi sıfr fikirlerim farklı diye ve kesinlikle kendisine hiçbir hakaret veya kötü bir söylememe rağmen haftalar önce engellemiş.
2 yıldır gördüğüm kadarıyla takip edilmesi gereken kişilerden birisiniz.
M_yıldız
varabey
yaseminnisa
periyot
xxbirzamanlarxx
bu zaatlar bolca öngörülerini yazarsa harika olur.
isimlerini yanlız yazdıklarım varsa affedin. ve birkaç arkadaş daha var ama pek göremediğimden isinlerini hatırlamıyorum. onlarada teşekkürler.
dogrusubende24 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dogrusubende24 ()o tutmuş olmaz, 2 yıl soyledigin
hemde 6 kere faiz kararları artacağını bilerek.
ve onun üzerine 3 tur yaptı
yukarı.
sende söyle 24 dolar olacak
1 yıl sonra olunca bilmiş olmazsın :(
geçen senede platin 920 dolardı,
600 dolar olacak dedi,
115x dolar oldu:(
herkes yanılır mevzu iddialı yorum yapmaktan uzak durulmalı.
0BeğenmedimŞikayet
Net_X ()ben saygımdan kiseyi eleştirmem kaldıki benden bilgili deneyimli olduğu ortada. ama ben 2 yıla yakındır takip ediyorum söyleyipde tutan tek öngörüsü gümüş ons 19 dolar olacak.
dogrusubende24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yoksulll ()Cevap için Teşekkür ediyorum hocam
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Bulamıyorum haklısınız ben alışveriş sitelerinden de arada takip ediyorum acaba onlarda da düştümu diye şuan bile fiziki 1 gram gümüş en ucuz 11.90 , bazı bankalar fiziki veriyor ama en az 20k gümüşün varsa
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet 24 dolar a kadar düzeltme potansiyeli var.
Yoksulll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogrusubende24 ()bunu gören takip eden aklında
tutan kaç kişi var ?
bravo iyi farkettin.
2 yılda, 20 tane iddialı sözü
tutmadı.
Geçen yılda, 7 üstü yok dedi,
bir kaç ay.
2 ayda 13. xx oldu:(
0BeğenmedimŞikayet
Yoksulll ()Hocam günaydın buralardan yukarı tepki yükselişi beklentiniz varmı nereye kadar gider. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()15 dolar civarında. Ama şöyle bir sorun var. Gümüşün çoğu gümüş madeninden çıkarılmıyor. Altın ya da nikel madeninde yan ürün olarak çıkıyor. O yüzden maliyet 15 dolar olsa da 12 dolara bile düşse altın madencisi gümüş üretmeye devam ediyor. Halbuki altın maliyetine yaklaştığında bazı madenler kapatılıyor ve fiyatın daha fazla düşmesi önlenmiş oluyor.
AsyAda için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Hocam bu gümüşün cikarilma maliyeti ne Allah aşkına hiç mi enflasyondan etkilenmiyor
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Boşta para kalmadı maalesef. Ama buralar uygun yerler. Bayramdan sonra ayar larım inşallah.
Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lewentt ()Üstat slm. dolar endeksi yükseldikçe dolarda yükselme olurmu.
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()19 gelmiş. Tebrikler.
Alım yapcak mısınız?
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Önce uzun süre yatay kalması gerek. SOnra yükseliş zamanı gelecek.
Em06re için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Net_X ()geçtiğiiz hafta 11 altı gelmezdemişti dolar izin vermez diyordu. tabiki kesin bilmesi mümkün değil ama oyüzden alan çok olmuştur ben gibi. kızdığım sitem ettiğim yok ama oda sizden benden çokda fazla bişey bildiği yok. sadece birazdaha bilgili okadar
0BeğenmedimŞikayet
Em06re ()O zman daha düşüş devam eder beklentiniz var buralardan yükseliş başlamaz mi artik
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Yok o 2020'de oldu. 12 dolar dan 30 dolara çıktı.
0BeğenmedimŞikayet
Em06re ()O sert yükseliş buralardan başlarım artık öngörunuz nedir
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Evet aynı. Öncesinde sert bir yükseliş var. Sonrasında düzeltmeyi bu şekilde yapıyor.
1Asil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
1Asil ()Belki de alçalan kama demek daha doğru olurdu
1Asil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
1Asil ()@celik2119 Sizin üçgen bana bu üçgeni hatırlattı.
0BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()En büyük hatamızdan biri geçmişi dikkate almamamız. Bu nedenle gümüşün marifetlerini bilmememiz.